Style Plaza Bebe

 

15.5.2020 – Päivä jolloin meistä tuli vihdoin vanhempia maailman ihanimmalle pikkupojalle <3 Hän saapui räntäsateen saattelemana aamulla ja meidän maailmamme muuttui kertaheitolla. Pääsimme kotiin sairaalasta viikko sitten sunnuntaina ja siitä asti olemme eläneet vahvassa vauvakuplassa tutustuen tähän pieneen tulokkaaseen. Sanoisinko myös, että elämäni raskain viikko monella tapaa, mutta samalla niin rakkaudentäyteinen ja välillä ei tunnu yhtään todelta, että tuo pieni on tosiaan meidän ikioma.

Täällä ollaan siis otettu kaikki ilo irti näistä ensimmäisistä päivistä ja yritetty selviytyä tästä jäätävästä väsymyksestä. Täällä mennään siis päivä kerrallaan ja pikkumiehen ehdoilla, mutta olen kauhistellut jo nyt sitä miten nopeasti aika menee. Juurihan hän vasta syntyi ja jo nyt viikko hurahtanut ihan silmissä. Näistä hetkistä täytyy siis nauttia nyt ja vaikka puolet päivästä menee tuijotellessa vauvaa, niin ei ole mitään sen parempaa.

Terveiset siis täältä onnensekaisilta vanhemmilta!

P.S. Olen saanut Instan puolella paljon viestejä synnytykseen liittyen ja ajattelin kirjoittaa tänne synnytyskertomuksen, kunhan ehdin hieman toipua ja saada ajatuksia kasaan!

You May Also Like

7 comments

Reply

Lämpimät onnittelut ihanan pienokaisen johdosta Nauttikaa rauhassa pienestä ihmeestänne ja tästä erityisestä ajasta. Vauvakuplassa on hyvä olla ☺️. Synnytyksestä ja tuntemuksistasi olisi toki mielenkiintoista kuulla enemmän, mutta ymmärrettävästi kannattaa ensin antaa itselle vähän aikaa toipua – niin fyysisesti kuin henkisestikin. Onnea vielä kerran koko perheelle.

Reply

Kiitos tuhannesti onnitteluista! <3

Synnytys on mieletön tapahtuma, mutta kyllä se verottaakin ihan kunnolla! Synnytyskertomus siis tulossa, mutta hieman myöhemmin 🙂

Reply

Hirmuisesti onnea ja iloa koko perheelle ❤️

Reply

Kiitos niin paljon onnitteluista! <3

Reply

Voi ihanaa! Onnea koko perheelle. nauttikaa joka hetkestä!

Reply

Kiitos Karoliina! <3 Ja hyvä vinkki tuossa alempana - pitääkin kirjoittaa kehitysaskelia ylös koska tuntuu että kehitys on tässä vaiheessa niin nopeaa, että hyvä kun perässä pysyy!

Reply

ja edelliseen lisätäkseni vielä, kannattaa kirjottaa ylös asioita, kun niitä ei pian sitten enään muista. Mitä vauva on tehnyt ja oppinut ja kaikki ihanat muistot, niin pystyy niihin sitten vielä palaamaan.(sain itse tämän vinkin ja piti kyllä paikkansa, että ei sitä muista vaikka kuinka kuvittelee muistavansa ihanat asiat)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *