Style Plaza Camel Coat20

 

Kerroin meidän vauva-arjesta tässä vanhemmassa postauksessa ja sain teiltä paljon yksityisviestejä aiheeseen liittyen. Kiitos niistä! <3 Vauva arjen raskaus voi tulla yllätyksenä ja vaikka vauvalla ei mitään sen kummempaa vaivaa olisikaan, niin vähäiset yöunet tekevät arjesta haasteellista. Tiesin raskaana ollessani, että huonot yöunet tulee olemaan vaikeinta, sillä tarvitsen (tai tarvitsin) vähintään 8h unet. Sanomattakin on selvää, että vielä ollaan hyvin kaukana siitä ja se alkaa pakostakin tuntumaan. Samalla kuitenkin arki mielestäni helpottuu koko ajan, kun vauva kasvaa ja hän tulee omalla tavallaan “itsenäisemmäksi”.

Alun haasteista ja lyhyistä yöunista huolimatta tuo pieni mies on maailman ihanin. Jokainen äiti tietää sen pakahtuvan onnen tunteen, kun katsoo omaa täydellistä lastaan. Se tunne ei ole ehkä päällimmäisenä joka hetki, mutta siellä se kuitenkin aina on. Anna Pastak kirjoitti mielestäni hienon postauksen hänen poikansa ensimmäisestä vuodesta ja siihen on helppo samaistua – ihana rehellinen ja kaunis postaus. Suosittelen lukemaan sen täältä!

Olen saanut teiltä ihan mielettömän arvokasta vertaistukea ja teidän kanssa on ollut ihana “keskustella” viestien välityksellä. Välillä vastaamiseen menee hetki (pahoittelut siitä), mutta pyrin aina palaamaan jokaiselle teistä! Paljon puhutaan “mom-shaming” ilmiöstä, mutta omalla kohdalla olen saanut tuntea kuinka toiset äidit auttavat ja tukevat. Se on ollut ihana huomata – kiitos siis vertaistuesta!