Tämä The Curatedin Teddy-takki on aivan ihana ja mielettömän lämmin. Se on tehty 100% villafleecestä ja vuorattu silkillä. Takilla on uskomattoman hyvä hinta-laatusuhde (325€) – etenkin kun moni tekokuituinen teddy on samanhintainen tai vielä kalliimpi. Ja ei taida tulla kenellekään yllätyksenä, että himoitsen tätä vielä mustana. Sen pitäisikin ilmeisesti tulla valikoimaan ensi vuoden puolella…Ei tosin, että tarvitsin yhtään uutta takkia.

Etenkin nyt kun The Curatedin ihana perustaja Nicola lähetti yhden ihanan talvitakin merkin valikoimasta – olin ostamassa sitä itse, mutta hän halusi antaa sen lahjana. Arvaatteko mikä takki on kyseessä? Toivon, että saan sen pian kuvattua, sillä se on I-H-A-N-A ja mitä täydellisin talvitakki tänne pohjolaan! Olen takkien suurkuluttaja, kun pojan kanssa tulee vaunuiltua päivittäin, eli ulkona tulee vietettyä paljon aikaa. Se, että kaapista löytyy useampi talvitakki ei siis ole huono asia! Ulkoilusta muuten sen verran, että meillä on vieläkin haasteita pojan lounaspäikkäreiden kanssa, sillä liikkuvissa vaunuissa hän kyllä nukkuu sen 2h, mutta omassa sängyssä unet voivat olla mitä tahansa 30min-2h (nukahtaa kyllä itsenäisesti). Useimmiten ne ovat jotain 45min-1h30min väliltä ja hän ei yksinkertaisesti nukahda uudestaan vaikka mitä tekisi. Olenkin nyt alkanut muutamina päivinä viemään häntä vaunuilemaan, mutta pakko myöntää, että kahden tunnin vaunulenkki (+ aamunvaunuilut) päivittäin ei ole kyllä kovin kestävä ratkaisu. Laitoinkin viestiä Sleepyn Annukalle, jos hän ehtisi vielä auttamaan meitä lounaspäikkäreiden kanssa. Yöt kun menevät enimmäkseen hienosti, niin päikkärit olisi vielä ihana saada kuntoon!

Tällä viikolla yritän vielä saada muutamat lahjapaketit kasaan ja sen jälkeen kaikki onkin kuusta vailla valmista! Ihan uskomatonta, että aatto on jo tosiaan ensi viikolla ja vuosikin vaihtuu ihan pian. En tiedä teistä, mutta tämä vuosi on mennyt ihan hurjalla vauhdilla eteenpäin ja aika hullua, että jo yli puolet siitä kolmihenkisenä perheenä <3

 

Photos/Thomas D.

Coat / The Curated

Jeans / Mango

Cashmere knit / Davida Cashmere

Bag / The Curated

Boots / Unisa

Earrings / Dior