Sain testiin tämän Essen uuden ikääntyvälle iholle kehitetyn seerumin nimeltä Resurrect Serum*. Olen hehkuttanut Essen tuotteita niin paljon, ettei tule varmaan yllätyksenä, että ihastuin tähänkin saman tien. Sarjan tuotteet sopivat niin hyvin omalle iholleni ja Essen tuotteissa yhdistyy tehokkuus, laatu ja lempeys. Tämä uusi seerumi on koostumukseltaan kevyt ja se imeytyy hetkessä. Se tekee ihosta heti sileämmän tuntuisen ja kosteusvoide oikein liukuu seerumin päälle. Tuote on kehitetty etenkin herkälle iholle, sillä se rauhoittaa mahdollisia tulehdustiloja ärsyttämättä ihoa ja kosteuttaa todella hyvin. Seerumi sisältää mm. bakuchiolia, hyaluronihappoa, panthenolia sekä Essen tuotteille ominaisia probiootteja ja prebiootteja. Tuotetta käytetään yöseerumina ja itse suihkautan alle ensin hoitovettä ja sitten päälle lisään vielä kosteusvoiteen (itselläni on käytössä tällä hetkellä tämä Essen voide*, joka on ihanan täyteläinen ja ravitseva tähän vuodenaikaan).

Oman käyttökokemukseni mukaan seerumi todella toimii enkä muista milloin ihoni olisi ollut näin kosteutettu myös talvella. Normaalisti herkkä ja atopiaan taipuva ihoni on pienilläkin pakkasilla todella kuiva ja kiristävää tunnetta on ollut vaikea saada kuriin. Uskon siis, että tällä yöseerumilla on asian kanssa tekemistä! Se miten hyvin seerumi tehoaa ikääntymisen merkkejä vastaan jää vielä nähtäväksi pidemmän käytön myötä, mutta itse olen mielestäni havainnut tasaisemman ja sileämmän ihon tämän testijakson aikana (en edes muista milloin otin tämän käyttöön, mutta useampi viikko siitä jo on).

Seerumin ainoa huono puoli on korkea hinta, mutta rahalle saa kyllä vastinetta. Onneksi tuote on riittoisa ja nestemäisen koostumuksen ansioista hyvin pieni määrä riittää kasvoille ja kaulalle. Lasipullosta on helppo annostella oikea määrä pipetin avulla ja näin pisarakaan ei mene hukkaan. Kaiken kaikkiaan ihana uutuus ja taattua Esse laatua!

 

*Mainoslinkki ja tuote on saatu testiin.

You May Also Like

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *