Häistä on vasta muutama kuukausi aikaa, mutta tuntuu kuin niistäkin olisi jo ikuisuus. Onneksi panostimme hyvään kuvaajaan, sillä kuvien kautta on niin kiva päästä fiilistelemään päivää uudelleen. Järjestimme häät tosiaan nopealla aikataululla enkä ollut varma ollenkaan haluisinko pukeutua varsinaiseen hääpukuun – tai oikeastaan mielessäni oli vain yksi puku joka tuntui omalta.

Anne-Mari Pahkalan Mary-silkkipuku jäi heti mieleeni kun näin sen ensimmäisen kerran ja mietin heti, että jos menisin joskus naimisiin niin haluisin pukeutua siihen. Se oli täydellinen juuri sellaisenaan – minimalistinen ja tyylikäs sekä siinä oli pitkät hihat mikä oli edellytys itselleni. Puvussa oli myös olkatoppaukset jotka antoivat siihen sopivasti ryhtiä ja silkki materiaalina on ihanan ylellinen. Olen niin kiitollinen Anne-Marille, että sain pukeutua tähän Mary-unelmaan hääpäivänäni!

Anne-Mari on tunnettu etenkin hänen upeista hääpuvuistaan, mutta hänen kautta voi tilata oikeastaan minkä tahansa vaatteen mittatilauksena. Anne-Marilta löytyy myös Classics Collection joka koostuu ajattomista ja laadukkaista vaatteista niin arkeen, töihin kuin juhlaankin. Hänelle kannattaa laittaa rohkeasti viestiä jos toiveissa olisi ns. ikuinen luottovaate. Siihen itsekin pyrin, että vuodessa hankkisi muutaman kestävän ja laadukkaasti tehdyn tuotteen jotka palvelisivat vuosiksi eteenpäin. Siihen on itselläni vielä matkaa, sillä kierrätän vaatteitani edelleen turhankin tiheään, mutta pienin askelin kohti tätä tavoitetta!

Laitan pian meidän lokakuun kuulumisia kehiin, eli palataan!