Omassa ihonhoidossani tärkeimmät asiat ovat aina olleet meikin peseminen ennen nukkumaanmenoa ja ihon kosteutus sopivilla tuotteilla. Olenkin jo esittellyt aikaisemmassa postauksessa tuotteita joita käytän ihonhoidossa ja  ajattelinkin nyt kertoa omista suosikkituotteistani jotka auttavat ihon kunnon ylläpitämisessä. Tottakai ihon kunto perustuu myös oikeanlaiseen ruokavalioon ja moniin eri juttuihin, mutta itselleni olen löytänyt apua näistä tuotteista.

Bepanthenin voidetta käytän rohtuneisiin huuliin ja se auttaa joka kerta, kosteuttaa kunnolla ja hoitaa kaikki rohtumat pois!

Olen nuoresta asti käyttänyt Lumenen Turvenaamiota joka syväpuhdistaa ihon epäpuhtauksista ja supistaa ihohuokosia. Yritän käyttää naamiota kerran viikossa, mutta siitä tavoitteesta olen lipsunut jonkin verran. Huomaan kuitenkin aina käytön jälkeen, että iho tuntuu todellakin puhtaammalta ja raikkaammalta.

Myös sisäinen ihonhoito on tärkeää ja itselleni kosmetologini suositteli sinkkiä ja pellavansiemenöljykapseleita. Varsinkin pellavansiemenöljystä on tullut oma suosikkini! Se sisältää omega -3 ja omega-6 sarjan rasvahappoja eli tärkeitä rasvoja elimistölle. Kuuri näitä kapseleita on auttanut oman ihon kuntoon!

“Pikakaunistajana” käytän Biothermin Self-Tannin Wateria joka on ollut todellinen löytö. Ihoni on todella vaalea ja turhan kauan en jaksa auringon alla makoilla. Lopputulos on sitten se, että kesällä on niin vaaleat kasvot että toivoisi vähän tervettä hehkua. Sitä tällä tuotteella saa…nimenomaan hehkua eikä mitään over the top rusketusta. Ja mikä parasta, tuotetta on todella helppo käyttää, nimittäin sitä käytetään kuin kasvovettä. Vanulle lorautetaan pieni määrä nestettä ja sillä suditaan kasvot. Lopputulos on tasainen ja kaunis! Hinta tälle tuotteelle täällä on noin 30€.

Viimeisenä esittelen oman suosikki huulipunani. Siitä oli juttu monta vuotta sitten yhdessä ulkomaalaisessa naistenlehdessä ja ihastuin sävyyn heti. Juoksin sitten Estee Lauderin osastolle ja eihän kyseistä sävyä ollut saatavilla. Kysäisin sitten Tukholmassa asuvalta ystävältäni jos hän voisi tarkistaa Estee Lauderin myyntipisteen ja sieltähän se sitten löytyi. Sävy on juuri oikea nude ja pysyy huulilla kauan. Nimi on “vanilla truffle”ja toivotaan, että sitä vielä myytäisiin jossain puolella maailmaa.

You May Also Like

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *