Nyt on joululoma täällä Suomessa lopuillaan ja hiukan haikeilla mielin lähden takaisin “omaan kotiin”. Paljon tapahtui joulukuussa ja tuntuu ettei kaikkea ole vielä edes ymmärtänyt. Sitä tajuaa nyt enemmän kuin koskaan kuinka tärkeitä perhe ja ystävät ovat, enkä ota ketään itsestäänselvyytenä. Sitä ei ikinä tiedä mitä ehtii tapahtumaan sillä välin kun on poissa! Ja oli sitten kuinka paljon materiaa ja rahaa, niin niillä ei voi koskaan korvata läheisimpiä ihmisiä jotka ovat ne elämän tärkein asia. Vielä iso kiitos  perheelleni ja ystäville mukavasta lomasta täällä Suomessa!

Onnekseni pääsen vielä valohoitoon Dubaihin ja Omaniin ennen viimeisiä opintosuorituksia. Saan  rakkaat ihmiset sinne mukaan, joten uskon että lomasta tulee mukava. En ota konetta sinne ollenkaan, joten voi olla että blogi jää myös lomalle reiluksi viikoksi.  Kuullaan!

My vacation in Finland is finished and it feels strange going back to Monaco. I’m only there for a day , because after I’m flying to Dubai and Oman. On this holiday, my main goal is to get some energy before I continue my studies and hopefully graduate this summer. This blog will also be on vacation for the week and a half I’m gone, but I will continue writing after I’m back!


You May Also Like

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *