Käytiin eilen lounastamassa yhdessä lempiravintoloistani, Le Salieressa, joka sijaitsee kauniilla paikalla Fontvieillen satamassa. Tilasin heidän rucola ja parmesan pizzan ja hyvää oli niin kuin aina:) Eilinen asu koostui Ralph Laurenin neuleesta ja kauluspaidasta, Cheap Mondayn farkuista, Zaran liiloista balleriinoista, ja laukkuna toimi Louis Vuittonin Speedy.
Ihanaa viikonloppua kaikille!

You May Also Like

2 comments

Reply

ihana asu, näytät todella kauniilta! miten päädyit valitsemaan juuri monacon opiskelupaikaksesi? hassua ajatella, että joku todella asuu ja opiskelee siellä, monaco tuntuu niin irralliselta tosielämästä. ikään kuin siellä ei olisi arkea koskaan.:)

hyvää viikonloppua!

Reply

Kiitoksia paljon 🙂 Kavin suomessa koulun aina englanniksi ja tiesin etta haluan muuttaa ulkomaille jossain vaiheessa. Monacon valitsin muutaman mahdollisuuden joukosta lahinna koulun kansainvalisyyden, pienten luokkakokojen takia ja tietenkin taalla parjaa mainiosti englanniksi joka paikassa (ranskaa en puhunut). Yliopistossa on myos maisteri ohjelmia joiden aihe kiinnostaa itseani, joten jos Pariisista ei loydy samankaltaista ohjelmaa niin opiskelen taalla myos maisteriksi. Monaco on hyva paikka kontaktien luomiseen ja olen tutustunut taalla ihaniin ihmisiin ympari maailmaa. Ja arki taalla on kyllakin aika tavanomaista meille opiskelijoille vaikka tama ei ihan ns. normaali paikka olekkaan. Tarkeinta taalla ja muistaa mista on kotoisin ja mitka on omat arvot, jotta ei liikaa vaikutu kaikesta ymparilla olevasta.Ja varmaa on se etta tanne en ikina haluisi muuttaa loppuelamakseni, mutta tahan elamantilanteeseen sopii hyvin. Tulikohan nyt jotenkin vastattua kysymykseesi?

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *