Ah, tänään lennän vihdoin kotiin Suomeen perheen ja ystävien luokse! Voin rehellisesti sanoa etta arvostus Suomea kohtaan on kasvanut huomattavasti ulkomaille muuton jälkeen. Voin aina ylpeänä kertoa mistä olen kotoisin ja ihmiset ovat yleensä kiinnostuneita Suomesta.
Itselleni ehdottomasti rakkain asia Suomessa on perheeni ja olen heistä todella kiitollinen. Se tuki ja kannustus mitä saan vanhemmiltani ja isovanhemmiltani on korvaamatonta.
Saavun Suomeen myöhään joten hirveästi en ensimmäisenä iltana ehdi tehdä, mutta veikkaan että ensimmäiseksi juon varmaankin lasin maitoa, paahdan ruisleipää ja avaan Glorian: )

I’m flying tonight back home to Finland for a few days. I’m so excited to see my family and friends who I miss constantly.

You May Also Like

2 comments

Reply

Täytyy sanoa että muutaman viikonkin lomareissun jälkeen Suomeen paluu tuntuu aina yhtä ihanalta. Sitä sanotaan että matkailu avartaa ja se kyllä pitää paikkansa. Kyllä minä arvostan Suomea todella paljon kun vertaa siihen mitä on maailmalla nähnyt.

Mukavaa Suomen reissua sulle! 🙂

Reply

Reetta:

Kotiin on aina ihana palata 🙂 Ja ainakin muihin maihin verrattuna, Suomessa on asiat todella hyvin joten kylla sita omaa maataan on oppinut enemman arvostamaan!

Kiitos Reetta, innolla palaan kotiin 🙂

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *