Itselläni on edelleen hakusessa takki ja kävinkin katsastamassa Burberryn valikoiman. Suurinosa heidän takeista on omaan makuuni ja heidän takeissaan on toinen toistaan upeampia leikkauksia. Itselläni on tällä hetkellä ainoastaan yksi nahkatakki ja ohut trenssi. Niillä pärjää vielä nyt Ranskassa, mutta kohta alkaa ollajo liian kylmä. Palelen usein joten tarvitsen takin joka oikeasti pitää lämpimänä. Eli alla olevista vaihtoehdoista fiksuin valinta olisi untuvatakki. Siinä ei ainakaan pitäisi palella! Mikä on tiedän lemppari?

I’m still trying to find a winter jacket and took a look at Burberry’s collection. Most of their jackets are my taste and just love their tayloring and design. I like all of the jackets below, but probably the smartest option for me (as I’m always cold), would be the down filled hooded parka jacket. Which one is your favourite?

You May Also Like

2 comments

Reply

kaikki takit ovat tosi upeita, mutta omat lempparini noista ovat ehkä ensimmäinen ja toinen takki! 🙂

Reply

Anonyymi:
Itse rakastuin ensimmäiseen myös, mutta se on ehkä liian ohut itselleni ja hinnankin puolesta saavuttamattomissa. Täytyy toivoa että keväällä löytyisi jotain saman tyylistä hiukan edullisemmin 🙂

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *