Joulu lähestyy kovaa vauhtia ja olenkin jo alkanut miettimään mahdollisia lahjaideoita läheisille sekä myös joulusisutuksia. Itse pääsen Suomeen vasta muutama päivä ennen aattoa, ja koska tykkään laittaa joulua vanhempieni kotona, tulee tänä vuonna pikkanen kiirus. Mutta eiköhän parissa päivässä saada sitä joulutunnelmaa aikaan 😉 Sitä en kyllä odota että joudun varmaankin pahimpaan Jouluruuhkaan ostosten puolesta. Yritänkin ostella täältä ennakkoon niin monet jutut kun mahdollista niin ei tarvitse jonotella kauppojen kassoilla.

Mutta tuli joulusisustuksesta mieleen että vanhemmillani on aivan ihana kynttelikkö ja se laitetaan esille aina vuoden lopussa joulun lähestyessä. Kynttelikkö on Jon Russellin Ghost ja omasta mielestäni lähes täydellinen. Mitä mieltä te muut olette?


I love Jon Russell’s Ghost Candelabra and it reminds me of Christmas since my parents take it out always during this time of the year. Do you like it?

You May Also Like

2 comments

Reply

Tuo kynttelikkö on kyllä todella kaunis! Niin simppeli, mutta silti aivan ihana 🙂

Reply

Eikö? 🙂 Ostettu aikoinaan Skannosta ja hinta oli silloin n.60€. Eli ei ihan mahdoton 🙂 Niin klassinen että menee vuodesta toiseen!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *