Näin Joulun lähestyessä, halusin kertoa teille nettisivusta johon vasta hiljattain tutustuin. Kyseessä on siis verkkokauppa Net-a-porterin versio miehille: Mr Porter. Sieltä löytää hyviä lahjavinkkejä ja muutenkin inspiraatiota jota on hyvä sitten jakaa esimerkiksi poikaystävälle 😉 Ja osa naisista shoppailee myös miesten osastoilla (itselläni neuleita miesten puolelta), joten ehkäpä täältä tekee löytojä myös omaan kaappiin?

Mr Porter is a new online store for men. The concept is the same as Net-a-porter.com, so the site is easy to navigate, they hold a beautiful collection and provide fast shipping.

You May Also Like

6 comments

Reply

enfin un site shopping pour homme!! merci pour le lien!:)

Reply

Fedu:
Avec plaisir 🙂

Reply

Hei,
oletko ehtinyt jo tilata tuolta jotain? Näyttää kiinnostavalta kiitos vinkistä.

Reply

Foiniks:
Tilasin sieltä poikaystävälle syntymäpäivälahjan enkä voi muuta kuin kehua tuota nettikauppaa! Todella nopea toimitus ja mielettömän kauniisti pakattu lahja. Kiva että vinkistä oli hyötyä muillekin 🙂

Reply

Tilasin itse sieltä kengät, hinta oli kilpailukykyinen ja ne tuli perille tänään vajaassa viikossa. Ehdottomasti kokeilunarvoinen kauppa. Joten kiitos vielä vinkistä.

Reply

foiniks:
Kiva kuulla etta vinkista oli apua! Oma kokemus tasta nettikupasta oli myos todella positiivinen joten en yhtaan epaile tilailla sielta tulevaisuudessa!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *