Vaatekaappini käytetyin takki viime vuonna oli tämä Asoksen kamelitakki. Etelä-Ranskan ilmastossa sillä pärjäsi loistavasti läpi talven, joten se sai paljon käyttöaikaa. Pariisissa on edelleen päivisin n.+10 astetta, joten toistaiseksi tarkenen sillä myös täällä. Rakastan tätä takkia, sen mallia ja hiukan tummempaa sävyä.

Hain perjantaina Zarasta sen cape-mallisen takin ja se on täydellinen lisä tämän rinnalle. Hiukan lyhempi ja sävyltään vaaleampi kameli.

Löytyykö teidän kaapista kamelitakki?

One of my favourite jackets is this camel coat from Asos. I love the shape and color and it’s super comfortable on. Last Friday I went to get the cape coat from Zara (wrote about earlier) and it’s a great addition to my closet. A bit shorter and a lighter color. Do you have a camel coat in your closet?

Jacket Asos
Cashmere knit Galeries Lafayette
Silk blouse H&M
Pants Zara
Boots Frida
Bag Mulberry
Gloves Max Mara

You May Also Like

2 comments

Reply

Pakko sanoo, et oot aika vilukissa, kun tuo takki näyttää aika paksulta (villakangastakilta?) ja sanot, että toistaiseksi tarkenee kun on +10!:D

Reply

Mä olen totaalinen vilukissa ja sen täällä blogissa myöntänytkin useaan otteeseen 😉 Mutta täytyy vielä sanoa, että Pariisin +10 astetta voi helposti tuntua paljon kylmemmältä nimittäin täällä on usein todella kostea ilma!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *