Jos jossain panostetaan oikein kunnolla jouluun, niin se on Monacossa. Täällä melkein joka kadulla on valtava määrä jouluvaloja, istutukset muutetaan jouluisiksi, kuusia tuodaan casinon eteen, firmat koristelevat ikkunansa ja Monacon ostoskeskus on kuin joulupukinpaja. Täällä on myös joulumarkkinat satamassa, Christmas Village, jossa käytiin maanantaina. Täytyy sanoa että oli ensimmäinen kerta kun tuntui oikein kunnolla jouluiselta! Syötiin raclettea, ilma oli viileä ja juotiin kuuma kaakaota. Täydellistä! Meidän rauhallisen hetken keskeytti kylläkin Prinssi Albert ,vaimonsa Charlenen kanssa, sillä heidän kannoillaan kulki turvamiesten lisäksi valtava ryhmä valokuvaajia. Hyvä että alta ehdittiin 🙂
Miten sielä Suomessa? Tuntuuko jo jouluiselta?

Monaco is a place where there is huge amount of Christmas decorations. They also set up a Christmas Village at the port ,where we visited on Monday. It was actually really nice and for the first time it felt like Christmas is really coming!

You May Also Like

4 comments

Reply

Oi muistan meidän pikkukylästä Joulumarkkinoilta nuo pikkuiset kojut, joissa myytiin vaikka mitä ihania herkkuja. Erään talon seinään oli myös maalattu tuolloin jättimäinen Joulukalenteri. Myöskin oli hauskaa, kun lähes kaikkien kotien ikkunoihin oli ripustettu niitä tikapuita kapuavia joulupukkeja 😀 Tuntui, että ainakin koristelut otettiin tosissaan, vaikka lunta ei ollut! Ihanaa, että sielläkin on Joulufiilistä <3 Ihanaa viikonloppua!

Reply

On ihanaa kun on panostettu noinkin paljon ja se oikeasti tuo monille joulumielta 🙂 Kiitos ja hyvaa viikonloppua sinne Suomeen!

Reply

Ihania kuvia, tulee kova matkakuume! Rentouttavaa viikonloppua!

Reply

Marjukka:
Kiitos kovasti ja sita samaa sinne Suomeen!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *