Vietin hiljaittain syntymäpäivääni ja sain muutaman mieluisan lahjan. Poikaystävältäni sain ranskalaisen Dinh Van merkin korun. Oletteko muuten ikinä kuulleet Dinh Vanista? Se oli ihan vieras merkki itselleni ennen tänne muuttoa, mutta Ranskassa todella suosittu. Heiltä löytyykin muutamia todella kauniita koruja!
Monacossa on huomenna vapaapäivä, joten pidennetty viikonloppuni alkaa tästä. Hyvää ja rentouttavaa loppuviikko kaikille!

P.S Laitoin huuto.nettiin taas juttuja! Lisään muutakin heti kun on paremmin aikaa.

I had my birthday last week and got a beautiful piece of Dinh Van jewellery from my boyfriend! Dinh Van has also many other beautiful designs. The brand was not very familiar to me before I moved here, but in France apparently very popular and I don’t wonder why.

You May Also Like

5 comments

Reply

En ole kyllä kyseisestä merkistä tainnut koskaan kuulla. Ja synttärionnittelut! Itsekin muuten vietin vähän aikaa sitten syntymäpäivääni ja ostin lahjan itselleni joka on vielä tuloillaan, hih ;D

Reply

Madelein:

Kiitos paljon synttärionnitteluista ja sitä samaa sinnekin, ONNEA 🙂 Dinh Vanilla on kauniita koruja joten suosittelen tutustumaan! Voi mitä ihanaa ostit itsellesi? Postailethan sitten kun paketti saapuu niin pääsen jännityksestä 😉 Itselle ostetut lahjat on hyvä idea, itseään täytyy silloin tällöin palkita!

Reply

Ihanan yksinkertainen ja tyylikäs koru! 😉 Itselleni korumerkki on tuttu ja olen jopa muutamaan kertaan kävellyt liikkeen ohi, mutta jostain syystä en ole siellä poikennut 😀 Mutta korut ovat kyllä hienoja! Semmosia sopivasti erilaisia, mutta niiiiiiin tyylikkäitä! 🙂 Lähetän sulle pikapuolin mailia koskien Omania ku oma mielenkiinto rupes vähän heräämään 🙂 Hyvää St. Devoteta sinne!

Reply

Ja niin! Sydämelliset onnittelut sinne!!! 🙂 <3

Reply

Jaana:
Joo, on koru on kylla mieluisa! Harvoin kaytan kaulakoruja mutta tama niin simppeli etta menee hyvin asun kuin asun kanssa! Taalla tosissaan St.Devote eli paastiin aikaisen viikonlopun viettooon jo eilen 🙂

Laita ihmeessa mailia Omanista, vastailen mielellani 🙂

Ja KIITOS onnitteluista <3

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *