Jatkan vielä samalla aiheella kuin eilen, eli sadevarustuksilla. Kävin läpi kumisaapas tarjontaa ja päädyin siihen tulokseen että Hunterin saappaat olisivat varmaankin kaikista monikäyttöisimmät. Niitä voi käyttää kaupungissa, mutta myös landella. Hunterit jalassa isäni varmaankin päästäisi minut auttaamaan puutöissä landella, mutta Burberryt jalassa en olisi niinkään varma 🙂 Huomasin myös että todella monella staralla on kyseiset saappaat ja ne oikeasti näyttävät hyvältä niin asun kun asun kanssa. Laitetaanpas nämä sappaat mietintään!

If I was going to get rubber boots, I’d probably go for the Hunter’s. They can be worn in the city as well as in the countryside. I would probably look absolutely ridiculous in Burberry rubber boots at our summerhouse in the countryside, but the Hunters would be perfect! Many celebrities have fallen for them as well.

You May Also Like

4 comments

Reply

Hunterit ovat palvelleet ainakin minua hyvin! Landella mulla on harmaat ja kaupungissa mustat. Sadesäällä kuljen niillä töissäkin. Suosittelen:)

Reply

Mii…:
Kiva kuulla etta olet ollut tyytyvainen niihin 🙂 Ehka nyt uskallan ne hankkia? Itse olen aina pitanyt kumppareita enemman landejalkineina mutta nyt niita nakyy katukuvissa eivatka muuten nayta yhtaan hullummalta!

Reply

Hunterit ovat aivan mahtavat jalassa, itse olen ollut todella tyytyväinen! Mutta niitä ostaessasi lisää ostoslistaasi myös Boot bufferi, eli juuri nimen omaan Huntereille tarkoitettu puhdistusaine. Ja ne sukat ovat myös ihanan lämpimät 🙂

http://beseenbyerika.blogspot.com/

Reply

Erika:
Kiitos vinkistä :)Ja olen niin vilukissa että tarvitsen ehdottomasti paksut sukat kumpparien pariksi!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *