Olen täysin hurahtanut kullan värisiin koruihin ja tuntuisi todella vieraalta siirtyä hopeisiin koruihin. Nuorempana käytin ainoastaan hopeisia koruja, mutta nyt maku muuttunut täysin. Värikkäät ja tumman harmaat korut vielä menevät, mutta suosin silti mielummin kultaa! Kiinnitän myös laukuissa huomiota metallien väriin ja esimerkiksi Celinen laukussa ja Mulberryn Alexassa olevat printit ja metalliosat on kullan väriset mikä on itselleni tärkeää.

Löysin Hennesiltä kauniin ison kultaisen kaulakorun sekä hauskan sulkasormuksen. Kolahti omaan makuuni täysin! Olin myös etsinyt (monessa blogissakin esiintynyttä) hiuskorua ja onnistuin löytämään sen yllättäin Dubaista. Harvoin pidän hiukset ponnarilla, mutta nyt on hyvä syy kokeilla sitäkin!

I still love gold color in my jewellery and accessories. When I was younger, I used to wear only silver jewellery and now it would feel really strange to change back to silver. Gold is a warmer color and I feel that it fits my style better. I found some nice gold pieces from H&M!

You May Also Like

2 comments

Reply

Kauniita koruja kaikki! Olen myös alkanut tykätä enemmän kultakoruista, vaikka hopea olisikin värityksiini sopivampi. Mutta samoilla linjoilla olen tuon laukkuasiankin suhteen 🙂

Reply

Madeleine:
Omaan ihonvariini myos sopisi varmaankin paremmin hopea, mutta kulta tuo enemman lampoa asuun ja on jotenkin mieluisampi 🙂
Hyvaa viikonloppua kaunottarelle!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *