Valkoinen tuntuu ihanan raikkaalta pitkän talven jälkeen. Zarassa on kaksi todella kaunista valkoista takkia, josta kummatkin on aivan upeita! Varsinkin tuo ensimmäinen pidempi malli näyttää kuvassa ihan mielettömältä. Beige kaulus tuo siihen sopivasti jotain jujua! Tuo toinen on taas kiva korvike nahkaisen bikerin sijaan 🙂 Mitä te tykkäätte?

White is such a beautiful color and it’s so fresh especially after a long winter. Zara has two beautiful white coats, of which the first one really caught my eye. Love the beige collar and longer length! The second one is a good replacement for a leather biker 🙂 Which one do you prefer?

You May Also Like

2 comments

Reply

Ihania! Zaralaiset osaavat suunnitella takkeja, musta siellä on usein takkeja, joissa on kivoja yksityiskohtia. Tykkään erityisesti tosta jälkimmäisestä. Mulle ei sovi nahkatakit, joten toi voisi tosiaan olla korvike! 😉 Kevättakki mulla on joka tapauksessa etsinnässä.
Hyvää viikonloppua! 🙂

Reply

Kyllä, Zarassa on usein kyllä niin kivoja juttuja. Ja parasta on, että sieltä saa catwalkin luomukset edullisin hinnoin 😉 Näin tänään ton valkoisen takin livenä ja se oli kyllä tosi kiva! Kannattaa käydä kokeilemassa 🙂 Kiitos Kata, hyvää viikonloppua myös sinne!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *