Taitaa olla nyt niin, etta joudun syomaan sanani siita mita olen sanonut hopean ja kullan yhdistamisesta. Ennen olin vahvasti sita mielta, etta kaksi erivarista metallia yhdessa ei nayta kivalta, mutta nyt olen hieman eri mielta. Varsinkin ranteessa nayttaa kivalta kun on eri vareja ja metalleita. Ja eihan tata puketumista tarvitse ottaa niin vakavasti? Tuntuu raikkaalta olla valittamatta omista “saannoista” ja kokeilla valilla uutta. Ja rentous pukeutumisessa on itselle se tarkein. Ei kaiken tarvitse aina olla niin “matchy matchy” ja taydellista. Talla oivalluksella on hyva aloittaa viikonloppu! Nauttikaa.

I have told you  before that I prefer to use silver and gold jewellery separate. Never to mix. Well…now I have to say I think differently about it.  It’s interesting and refreshing not to have everything too matchy and perfect. Actually perfection is quite boring. What do you think? Wish you all a good weekend!

You May Also Like

4 comments

Reply

Kivoja kuvia ja oot tosi nätti 🙂 Kylhän noi ainakin sopii yhteen (kultainen ja hopea), vähän riippuu minkälaisia koruja yhdistelee! 🙂

Reply

Krista:
Voi kiitos ja sita samaa 🙂
Ihanaa viikonloppua sulle!

Reply

Mulla oli myös aikaisemmin sama juttu, että en ikinä yhdistänyt kultaa ja hopeaa keskenään. Nyt olen aivan eri linjoilla, ja yhdistelen huoletta mitä milloinkin 🙂 Onneksi nykyaikana ei enää ole kaavoihin kangistuneita sääntöjä, hih!

Reply

Madeleine:
Nimenomaan huolettomuus puketumisessa on se tärkein ainakin omasta mielestä 🙂 Jos ja kun tuntuu hyvältä niin antaa palaa!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *