Olen ihastunut Valentinon laukkuihin ja kenkiin joissa on käytetty niittejä tuomaan kontrastia muuten niin yksinkertaisiin malleihin. Omasta mielestäni toimii erittäin hyvin, että noin yksinkertaisissa ja kauniissa tuotteissa on hiukan “rajumpia” yksityiskohtia. Mitä mieltä te muut olette?

I really like Valentino’s Rock Stud collection of shoes and bags. All the colors and models are beautiful and the studs add the right amount of edge to otherwise simple items. What do you think?

You May Also Like

3 comments

Reply

Tykkään 🙂 Vaikka nyt tuntuu, että monissa laukuissa ja asusteissa on viime aikoina ollut tosi paljon metallikoristuksia ja että olisi kiva, jos niitä olisi välillä vähemmän (onkohan tämä yksi Celinen laukkujen suuren suosion syistä?), niin kyllä niitit näihin Valentinoihin vaan sopii aikas hyvin 🙂 Ja toki sopii muihinkin, mutta näissä ne näyttää jotenkin raikkailta.

Reply

This comment has been removed by the author.

Reply

Vanilla:
Samaa mielta sun kanssa 🙂 Ja omaan tyylin nama iskevat kylla taysin! Ovat vahan kuin koruja samalla. Ja ihan totta, etta monet muut merkit alkaneet myos kayttaa metallikoristeita. Ja Zarassakin paljon yksi laukku joka nayttaa kovin samalta kun nama Valentinot!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *