Huomasin että Zarassa on todella kauniita kuviollisia vaatteita. Kuviot ei ole ikinä ollut mun juttu, mutta nyt kun niitä on niin paljon liikkeissä, oma mielenkiinto on herännyt. Omaan vaatekappiin sopisi hyvin muutama värikkäämpi ja kuviollinen juttu, joita sitten voisi helppo yhdistellä  yksiväristen vaatteiden pariksi. Tuo kuvan bleiser on paljon kauniimpi livenä ja plussaa siitä että se on 100% silkkiä. Toinen kuviollinen ihastus on tuo upeasti kuvioitu hame alimpana. Se ei ole vielä tullut liikkeisiin, mutta kun tulee niin täytyy käydä tarkistamassa. Mitä te tykkäätte tämän kevään muodista?

Patterns have never been my thing, but this season patterned clothes are everywhere so I’ve become more curious about them. The clothes below are all from Zara and I love especially the blazer, which is 100% silk. It actually looks much better in reality, than in the picture. Another item I fell in love with is the dress in the last picture. The colors and cut is beautiful! What do you think about this seasons trends?

You May Also Like

2 comments

Reply

Voi ei, aivan uskomattoman ihana tuo alimmainen mekko! Jännä miten itsekin on vähän innostunut kuvioista vaatteissa, vaikka yleensä suosiikin yksivärisiä juttuja. Niin se silmä vaan tottuu!

Reply

N:

Eiko? Itse myos taysin ihastunut siihen 🙂 Saa nahda onko yhta ihana livena! Itsekaan en ennen ollut mikaan kuviollisten vaatteiden fani, mutta nyt tosissaan alkanut fiilistella niita enemman. Niin kuin sanoit, niin se silma vaan tottuu 🙂 Ihanaa viikonloppua sulle!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *