Käytän välillä isompaa clutchia arkilaukkuna kun en tarvitse mukaan mitään muuta kuin puhelimen ja lompakon. Isompi versio clutchista on arkisempi ja soveltuu kokonsa puolesta arkikäyttöön hyvin. Clutchia ei ole mikään helpoin kantaa, mutta näyttää omasta mielestäni kivalta ja tuo sopivasti vaihtelua asuun. Mitä mieltä te olette?

I sometimes wear an oversized clutch during the day, because it brings a nice change to the outfit. Most of my daily bags are quite big, so it’s nice to carry a smaller one now and then. Of course a clutch fits much less, so I can only wear one when I just need a my phone and wallet. 

Kengät Frida, Farkut Helmut Lang, Neule COS, Trenssi Zara, Clutch Miu Miu, Koru Dinh Van, Sormus YSL

You May Also Like

6 comments

Reply

Toimii hyvin ja näyttää hyvälle!
Kerrotko hieman Artyn koosta – miten valitsemasi koko mätsää normaalin sormuskokosi kanssa? (Artyssahän koot menevät …5,6,7…)

Reply

Anonyymi:

Kiitos paljon 🙂
Sain oman Artyni lahjana ja koko on 5. Itsellani on todella kapoiset sormet, joten normaalisti tarvitsen pienia kokoja. Tassa mallissa kuitenkin 5 mahtuu ainoastaan nimettomaani. Talvella kun sormet ei ole yhta turvonneet niin meni tuurilla keskisormeen mutta oli kylla liian tiukka silloin. Jos nyt hankkisin toisen niin ottaisin varmaan yhden koon isomman…Eli jos on ns. ” normaalilevyiset sormet” niin uskon etta koko 6 tai 7 olisi sopiva (varsinkin jos sormuksen haluaa keskisormeen). Toivottavasti tasta oli jotain apua 🙂 hyvaa viikonloppua!

Reply

Oli kiitos! Varsinkin kun haluan sen mieluiten etu- tai keskisormeen, niin saa olla aika väljä ettei ahdista. 😉

Reply

Anonyymi:

Jos tosissaan haluaa sen muuhun kun nimettomaan, niin suosittelen isompaa kokoa. Mikaa ei ole hirveampaa kun sormus joka ei annan edes veren kiertaa 😉

Reply

Sulla on toi ihana Miu Miun laukku, olet onnentyttö:) Olen katsellut sitä Nina’sissa. Se on superihana <3

Reply

Mii..

Se on kylla ihana ja super tilava! Itsellani iltamenoissa mukana aina balleriinat, jotka vaihdan kotimatkalle jalkaan. Tanne ne mahtuvat, joten ihan taydellinen clutch 😉

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *