Olen todella onnekas, sillä olen saanut asua viimeiset kolme vuotta upealla alueeella, jossa maisemat ovat henkeäsalpaavat. Olen kuitenkin kauhukseni huomannut miten kaikkeen valitettavasti tottuu…näitäkin maisemia alkaa pitämään itsestäänselvyytenä jonkin ajan jälkeen, vaikka ne eivät sitä todellakaan ole. Uskon että jään näitä maisemia ja katuja kaipaamaan kun oma matkani jatkuu pian.

Kaikki kuvat on muuten otettu ensimmäisen vuoteni aikana täällä. Veli oli käymässä, joten tehtiin kunnon kierros Monacon ympäri.  Olin juuri muutama päivä ennen tänne muuttoa leikannut yli puolet hiuksista pois. Todellinen fresh start!

Here’s are some pictures of the scenery I’ve had the privilege to see daily for the last three years. Breathtaking, no? Something I will surely miss when I move elsewhere.

You May Also Like

10 comments

Reply

Sinullehan sopii tuollainen lyhyempi lookki tosi hyvin. Ja totta, kaikkeen tottuu ja turtuu, oli se sitten kuinka upeaa vain alussa!

Reply

Monaco näyttää kyllä niin kauniilta! Ollaan suunniteltu kesälomareissuksi jonkinlaista Etelä-Ranskan kiertomatkaa, johon voisi juurikin kuulua Monacoa, Nizzaa, St.Tropezia jne. Osaatko yhtään vinkata mitkä kaupungit nimenomaan olisi näkemisen arvoisia, ja onko auton vuokraus minkä hintaista? (Toinen vaihtoehto on yhden maan käsittävä reililippu)

Ja noi lyhyemmät hiukset sopii sulle tosiaan älyttömän hyvin!:)

Reply

Kivoja kuvia:) Blogissani on haaste sinulle ♥

Reply

Todella, pitkä polkka sopii sulle mielettömän hyvin! Ja hauska nähdä vähän vilausta veljestäsikin, teissä on kyllä samaa näköä 🙂

Reply

Monaco on kyllä kaunis paikka! 🙂 Lumonnut minutkin täysin, niin kuin Ranskan Riviera yleensäkin. Nuo hiukset näyttävät muuten tosi kivoilta !

Reply

champagne:

Voi kiitos 🙂 Kelasin alunperin että polkka olisi mun look sitten muutamien vuosien jälkeen, mutta kampaajalla otinkin sitten varaslähdön..enkä katunut :)Ehdä se palaa vielä jossain vaiheessa takaisin…

lilli:

On täällä kyllä hirmuisen kaunista 🙂 Suosittelen Monacoa päiväkohteeksi koska tämä on tosissaan niin pieni paikka että päivässä ehtii kiertämään koko valtion. Nizza on sitten paljon isompi paikka ja sielä suosittelen vanhaa kaupunkia…muuten Nizza ei ole mikään oma lempikohde. Mutta Nizzan vanhassa kaupungissa on yksi jäätelökioski mista saa ihania jätskejä…eli sielä kannattaa käydä 🙂
St.Tropez on ihana, mutta inhoan sitä kesällä. Liikaa ihmisiä joka paikassa, ravintoloihin ja hotelleihin pitää varata paikat hyvissä ajoin (+hinnat nousee kovasti kesä-elokuussa). Tykkään käydä sielä keväällä ja syksyllä. Silloin tyhjempää ja voi oikeasti rentoutua ja istua lasilliselle ihan rauhassa. Yksi kokemisen arvoinen paikka on Gorges du Verdon. Aivan jumalaisen kaunis paikka. Kirjoitinkin postauksen siitä noin vuosi sitten, mutta pääset lukemaan sen tästä: http://styleplaza.blogspot.fr/2011/07/gorges-du-verdon.html

Täällä on niin monta kaunista paikkaa että yksi reissu ei riitä kaiken näkemiseen. Kannattaa siis miettiä mitä haluaa tehdä ja mieluiten nähdä ja katsoa miten teidän aika riittää 🙂

Autonvuokrauksesta en tiedä hirveästi sillä ollaan kerran poikaystävän kanssa vuokrattu auto, mutta se oli suhteiden kautta joten saatiin tosi edullinen hinta. Vanhempani ovat myös vuokranneet täällä auton, mutta hinnat riippuvat ihan siitä minkälaisen auton haluaa…ja tietenkin kuskin iästä (olikohan se niin että alle 25-vuotiaat joutuvat maksamaan enemmän vakuutuskuluja). Tämä taitaa olla aika yleinen sääntö monissa autonvuokrausfirmoissa. Mutta netin kautta pystyy siis auton vuokraamaan ja Nizzan kentältä sitten hakea että vaikeaa se ei ole 🙂 Ja suosittelen kyllä lämpimmästi auton hankkimista jos haluaa tosissaan nähdä muuta kuin Nizzan ja Monacon!

Jos tulee muuta kysyttävää niin kysele ihmeessä. Vastaan mielelläni!

Ja kiitos, ehkä joku päivä vielä leikkautan lyhyet 🙂

Mii…

Kiitos 🙂 Käyn kurkkaamassa!

Madeleine:

Kiitos ihana 🙂 Ja moni on sanonut että meissä samaa näköä. Eikai sitä voi kieltääkään 😉

Riikka:

Kyllä on 🙂 Täällä on upeita pikku kyliä ja suurempia kaupunkeja eli paljon nähtävää! Kiitos, ehkä leikkaan ne takaisin jossain vaiheessa 🙂

Reply

Voi kiitos ihanan kattavasta vastauksesta!:) Vitsit, onkohan tuo turistien määrä ärsyttävää, meinaan ollaan varmaan lähdössä juuri siihen pahimpaan turistiaikaan:/ Meinattiin varailla noita sitten lähempänä vasta, mutta onkohan silloin mitään enää jäljellä.. Hmm… Tulikin paljon mietittävää:D Tuo reililippu maksaisi kahdelta yhteensä päälle 400, joten täytyy yrittää vertailla, tulisiko auto halvemmaksi.. Mutta kiitos paljon avusta, palaan varmaan asiaan, jos valitaan Raska kohteeksi!;)

Reply

lilli:

Tottakai, autan mielelläni 🙂 Vaikka St.Tropez onkin aika tukossa kesäaikaan niin eihän sieltä ole pakko esim. hotellia hankkia.Jos on auto niin hyvän hotellin saa kohtuuhintaa kauempaa ja sitten tekee vaikka päiväretken St.Tropeziin tai muihin suosittuihin lomakohteisiin. Ja suurimmaksi osaksi kylät täällä on niin pieniä että niihin ehtii kyllä tutustua ihan päiväreissullakin. Voi olla että auto olisi ehkäpä samanhintainen /hiukan kalliimpi (jos ottaa bensat yms. huomioon), mutta autolla pääsee ainakin helpommin paikasta toiseen. Täytyy myös varoittaa että Ranska on lakkoilijoiden luvattu maa ja etenkin junat tökkivät melkein viikoittain lakkojen takia. Täällä protestoidaan melkein jokaisen asian takia 😉 oli ne sitten suuria tai ei. Mutta tämä on oikeesti ongelma täällä ja etenkin junien kanssa (ainakin Nizzasta lähtevien), joten se kannattaa ottaa huomioon 🙂 Kesällä ne on myös kuulemma todella täynnä.

Palaa ihmeessä asiaan jos tulee mitään muuta kysyttävää 🙂 Reissun suunnittelu on aina yhtä ihanaa!

Reply

Kiitos näistä, upeita maisemia! Hauskaa viikonloppua myös!

Reply

Foiniks:

Kiva etta tykkasit 🙂 Kiitos samoin!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *