Huokaisin helpotuksesta kun avasin dust bagin maanantaina ja sieltä paljastui mitä kaunein laukku. En ollut siis ikinä nähnyt kyseistä kaunotarta livenä, joten vähän jännitti tilata se netistä näkemättä. Laukku on kuitenkin livenä vielä kauniimpi kuin kuvissa, viimeistely on huippuluokkaa ja nahan tuoksu huumaava. Laukku on niin kauniin yksinkertainen, että siihen ei hevillä kyllästy. Niin ajaton se on. Tämä korvaa täydellisesti myymäni Miu Miun paikan.

Nyt toivonkin, että se on laadukas ja kestää käytössä pitkään. Mitä sielä ruudun toisella puolella ollaan mieltä? Osa teistä oli tämän Sophie Hulmeen kannalla ja osa taas liputti Célinen Cabasin puolesta.

…Sophie Hulme’s tote! I ordered this beauty from Harrods a few weeks back and finally received it. The bag is just perfect…it fits my style so well! Tomorrow I’ll publish rest of the pictures so you’ll see how it actually looks on me. So, what do you think about my latest purchase?

You May Also Like

21 comments

Reply

Näyttää upealta, onnittelut uudesta kaunottaresta!

Reply

Kiitos Mikko!

Reply

On se kaunis! Harkitsin itsekin aiemmin kesällä Hulmen ostoa mutta päädyin loppujen lopuksi Celinen trapezeen 🙂

Reply

Ihan rehellisesti puhuen itsekin olisin valinnut mustan Trapezen jos sitä olisi ollut saatavilla ja jos olisin saanut Miu Miun myytyä järkyttävään ylihintaan 😉 Trapeze jäi siis vielä omalle haavelistalle!

Reply

Aivan upea, loistava valinta! 🙂

Reply

Livenä se on vielä kauniimpi! 🙂

Reply

Tykkään, varsinkin tuosta yksinkertaisuudesta, mutta samalla näyttävistä kultakohdista yläosassa.

Reply

Samoin, se on tosi yksinkertainen, mutta kultaisten yksityiskohtien ansioista ei yhtään tylsä! Ja helppo laukku arkeen, koska se menee minkä kanssa tahansa.

Reply

Vau miten upea!!:) Aivan sinun näköinen! Onnea uudesta laukusta.

Reply

Kiitos Lili! 🙂 Laukku on tosissaan ihan mun näköinen!

Reply

Hieno ja tykkään näyttävistä kultadetaljeista, mutta eivät kuitenkaan ole liian hallitsevia!

S

Reply

Itse ihastuin alunperin juurikin niihin kultaisiin yksityiskohtiin. Ne on todella kauniit ja niinkuin sanoit, ei liian hallitsevat!

Reply

Wau upea laukku! Näissä kuvissa vielä upeampi kuin Sophie Hulmen omissa kuvissa ja livenä varmasti vielä upeampi! 🙂 onnea!

Reply

Kiitos Hanna! Ja laukku tosissaan on kauniimpi livena 🙂

Reply

On kyllä kaunis laukku! Onnea uudesta ihanuudesta. Löytyisikö se vetoketjullinen versio jostakin?…

Reply

Kiitos Bambi! Se vetoketjullinen tulee varmasti liikkeisiin nyt syksyn aikana, mutta aikataulusta en osaa sanoa sen enempaa. Kannattaa laittaa viestia vaikka Sophie Hulmeen nettisivulta loytyvaan mailiin ja kysella tarkempia tietoja sielta 🙂

Reply

Aivan ihana laukku! Mäkin “tarvisin” jossain vaiheessa mustan, vähän kookkaamman laukun. Ehkä jos joltain reissulta voisi ostaa.:) Aloin jo ehkä vähän säästääkin sitä varten. Hihii.
Mutta onneksi olkoon sinulle, laukku sopii tyyliisi tosi hyvin.

Alma

Reply

Hyvä vaan kun laitat rahaa sivuun sitä unelma laukkua varten koska sitten kun löydät sen niin kaikki on valmiina 🙂 Ja kiitos Alma, olen tosi tyytyväinen mun valintaan!

Reply

Off topic: tiedätkö Sofia sellaisen tuoksun kuin jour d’Hermes? Se tuli matkalta mukana toisen Unisex tuoksun kanssa – Voyage d’Hermes. Voyagen käytetään miehen kanssa yhdessä. Voisitko tehdä postauksen sinun tuoksu kokoelmasta? Ja toinen toive olisi korvakoru kokoelma postaus sillä huomenna aion reiitä korviäni. Kiitos!

Reply

Hih ei ole totta…lauantaina mulla on suunnitelmissa mennä Hermesiltä ostamaan se Jour d’Hermes! Asioin siellä muutama kuukausi sitten ja myyjä antoi sellasen pienen keraamisen laatan jossa oli tätä tuoksua. Se on meillä himassa ja vieläkin tuoksuu niin hyvältä, joten mun on hankittava se! Tosi pehmeä tuoksu ja voin kuvitella siitä tulevan klassikko omaan kaappiini.

Tuoksu postausta ja korvis postus ideat laitan korvan taaksen 🙂 Toivottavasti pääsen toteuttamaan niitä pian! Ja hei tsemppiä huomiselle!

Reply

Tuoksuvalinnassa olen kyllä todella tarkka ja Jour on oikeasti kaunis ja unikki tuoksu. Hyvä valinta siis 😉

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *