Olen käyttänyt Dries Van Notenin valkoista t-paita paljon neuleiden ja muiden yläosien alla. Nyt kun ilmat on lämmenyt niin voin alkaa käytää sitä ilma mitään päällä. T-paita on muuten ihan perus, mutta siinä on ns. vene-kaula-aukko. Materiaali on 100% puuvillaa, joten se tuntuu todella mukavalta päällä.
Tällaisiin perus vaatteisiin kannattaa satsata, sillä ne on käytössä paljon joten materiaalin täytyy olla laadukasta, jotta se kestää käyttöä ja tuntuu mukavalta päällä. Yksi hyvä nettiliike mikä myy näitä perusvaatteita on Perfectly Basics. Heillä on kiva valikoima, joten kannattaa tutustua!

I’ve worn this Dries Van Noten t-shirt under cardigans and knits, but now that the weather is starting to warm up, I can wear it plain. This shirt is completely basic except it has a boat neck. It’s important to buy these basic clothes in good materials, since they have to be long-lasting and of good quality so they feel comfortable on the skin. A good website where you can purchase very basic items is called Perfectly Basics. They have a good selection of clothing and accessories and provide fast shipment!