Olen käyttänyt Dries Van Notenin valkoista t-paita paljon neuleiden ja muiden yläosien alla. Nyt kun ilmat on lämmenyt niin voin alkaa käytää sitä ilma mitään päällä. T-paita on muuten ihan perus, mutta siinä on ns. vene-kaula-aukko. Materiaali on 100% puuvillaa, joten se tuntuu todella mukavalta päällä.
Tällaisiin perus vaatteisiin kannattaa satsata, sillä ne on käytössä paljon joten materiaalin täytyy olla laadukasta, jotta se kestää käyttöä ja tuntuu mukavalta päällä. Yksi hyvä nettiliike mikä myy näitä perusvaatteita on Perfectly Basics. Heillä on kiva valikoima, joten kannattaa tutustua!

I’ve worn this Dries Van Noten t-shirt under cardigans and knits, but now that the weather is starting to warm up, I can wear it plain. This shirt is completely basic except it has a boat neck. It’s important to buy these basic clothes in good materials, since they have to be long-lasting and of good quality so they feel comfortable on the skin. A good website where you can purchase very basic items is called Perfectly Basics. They have a good selection of clothing and accessories and provide fast shipment!

You May Also Like

5 comments

Reply

Moikka!
Olisin kysynyt myymästäsi ysl:n sormuksesta.. Voisitko mitata sormuksen halkaisijan ( eli siis sen rinkulan läpimitan mihin sormi laitetaan ).?:) Ja kysyisin myös pystytkö yhtään laskemaan tuota hintaa?:)
Terveisin Saara, saara.voutilainen@hotmail.com

PS. Blogisi on ihana!! Piristää aina päivääni:)

Reply

löysinkin tuolta nettikaupasta vaikka mitä, mutta 23 euron (!) postikulujen takia taitaa jäädä tilaus tekemättä, löytyyhän noita kyseisiä merkkejä muualtakin:) esimerkiksi mulberrylta tilatessa samansuuruiset postikulut laukusta vielä menevät mutta parista t-paidasta ei ihan periaatteen vuoksi viiti tuollaista summaa maksaa…

Reply

Saara:

Kiitos kommentista 🙂 Laitan sulle mailia siita sormuksesta! Nyt olen kyllakin liikenteessa eli palaan asiaan illemmalla.

Anonyymi:

Hmm…niinko suuret ne postikulut ovat? Kuullostaa kieltatta hirvean korkealta! Itse olen sielta kerran tilannut tanne Monacoon ja oli mukava yllatys nimittain tilauksesta vahennettiin kaikki verot. Eli sain tuotteen paljon edullisemmin. Verot vahennettiin myos postikuluista, jotka tanne postitettuna on alle 15 euroa.

Harmi etta sinne Suomeen postikulut on niin super korkeat. Tuotteet on nimittain niin kivoja!

Reply

Allekirjoitan kyllä kaiken mitä sanoit perusvaatteista… Se on kyllä ihme miten monikäyttöinen vaatekappale t-paita voi olla 😀 Talvella neuleiden alle ja kesällä yhdistellen erilaisiin alaosiin ja koruihin… Jos saan udella, niin paljon tuo Driesin kappale maksoi? 🙂

Reply

Jaana:

Niin samaa mieltä! Perus t-paita menee melkein minkä kanssa tahansa 🙂
Siksi niihin on hyvä satsata jotta kestäisivät rankkaa kulutusta! Driesin paita oli joku 90€ eli aika kova hinta, mutta on jo nyt ollut niin paljon käytössä että täysin sen arvoinen. Paidan puuvilla on myös niin hyvälaatuista että tuntuu ihanan yleelliseltä päällä 🙂

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *