Monacon prinsessa Charlotte Casiraghi on paikallinen tyylitaituri. Hän on ihan mielettömän kaunis ja omaa upean tyylin. Tuntuu että hän aina pukeutuu ikäänsä sopivasti ja vaikka tyyli on klassinen, niin ei ikinä tylsä. Itse tykkään kovasti. Hiljattain hänestä tuli mm. Guccin mainoskasvo. Mitä te muut tykkäätte hänen tyylistään?

Charlotte Casiraghi of Monaco has a rally nice style, which I like a lot. She always manages to look gorgeous and natural. What do you think of her style?

You May Also Like

8 comments

Reply

Oi, itse tykkään Charlotesta ihan älyttömästi! Hän on tosiaan mielettömän kaunis. Suorastaan rakastan noita kasvonpiirteitä ja hiuksia. Charlotella on kiva tyyli, mutta ihan kaikista valinnoista en pidä. Klassinen tyyli sopii hänelle mielestäni parhaiten ja etenkin vanhemmissa kuvissa, joissa tyyli on klassisempi, hän on upea. Suomessa Charlotesta ei paljoa kirjoitetan, joten kirjoita toki lisää hänestä, jos jotain tulee mieleen!

Reply

Anonyymi:

Hänellä on kyllä harvinaislaatuisen upeat kasvot! Olen huomannut että arkena hän pukeutuu suhtellisen “normaalisti” ja arkisesti, mutta iltamenoihin sitten panostaa sitäkin enemmän.

Täälläkään hänestä ei hirveän paljon kirjoitella (ei ilmeisesti viihdy parrasvaloissa), mutta jos törmään uusiin kuviin tai teksteihin niin jaan ne täällä teidän kanssa 🙂

Reply

Upea toi harmaa mekko! Voi jos ittekkin voisi saada tollasen kauniin mekon kotiin 🙂 et satu tietämään minkä merkkinen mekko on kyseessä?

Reply

Bunny:

Eiks niin? 🙂 IHANA! Mekko on Guccin…valitettavasti 🙁 Ylittää ainakin oman budjetin aika reippaasti;)

Reply

Hehe olisihan se pitänyt arvata ettei tuollanen luomus mitenkään mahdu “normaalin” ihmisen budjettiin! No aina voi toivoa että voittaa lotossa tai jotain 😀

Reply

Bunny:

Haha, harmi miten julkkikset usein puetaan niin kallisiin vaatteisiin! Noh, lottoa odotellessa siis 😉

Reply

Hei,

Mäkin oon ihaillut Charlotten tyyliä jo yli 10 vuotta, eli ihan nuoresta asti. 🙂 En osaa sanoa tarkemmin mikä hänen tyylissään kiehtoo, mutta jotain siinä on. Hän on hyvin luonnon kaunis!
/L

Reply

L:

Heippa,

Hän on aina niin luonnollisen näkoinen, että jo siitä syystä tykkään hänestä 🙂 Ja tosissaan hänen kasvot on niin tyrmäävät että kaikki näytää hyvältä hänen päällään! Ehkä se onkin hänen salaisuutensa?

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *