Kuten kaikki teistä on varmasti huomannut, itselläni on todella vaalea iho. Päivetyn kyllä, mutta siihen vaaditaan useampi päivä ja että olen maltillisesti ottanut aurinkoa (ja korkeat suojakertoimet voiteissa). Mun mielestä päivettynyt ja ruskettunut iho on mielettömän kaunis, mutta olen myös oppinut hyväksymään oman vaalean ihoni. Aurinkoon liittyvät riskit on myös saanut mut miettimään, että ehkä se lojuminen päivä toisensa perään ruskean ihon toivossa ei ole sen arvoista. Varsinkaan nyt kun päivetyksen saa hyvin purkista.

Täytyy tähän perään vielä sanoa, että lomilla otan edelleen mieluusti aurinkoa, mutta enää en ota stressiä siitä, että loman jälkeen pitäisi tosissaan olla ruskettunut.Aikaisemmin mulla oli aamulla kello soimassa ja heti ponkaisin auringon alle. Nykyään mielummin vietän ainakin osan päivästä tutkimalla uutta ympäristöä välittämättä siitä, että saatan palata himaan ihan yhtä valkoisena kuin lähtiessä.
Miten teillä?


As all of you have seen, my skin tone is very pale (I do come from a country that has practically no sun during winter time so I’m clearly not made for the warm climate 😉 ). Before, I used to stress about tanning and spent hours under the sun during vacations. I do get a tan, but it requires several days under the sun with high protection sunscreen (of course). Now I’ve realized that I rather spent my vacation exploring my surroundings rather than by laying in the sun for hours (even if it means going home as pale as when I left). I think that people with a tan look amazing, but nowdays the self-tanners are so good, that I’ll mostly just use them to get a hint of color. 

And after all that said, I’ll still relax under the sun during vacation, but not stress about tanning and definitely leave time for other things!