Sain kyselyitä omasta hiustenhoidosta ja aiheesta toivottiin postausta. Voin heti tähän alkuun sanoa, että olen varmaan yksi laiskimmista hiustenlaittajista ikinä, eli tästä postauksesta voi tulla hitusen tylsä, mutta bare with me!

Pesen hiukset yleensä shamppoolla, joka on sillä hetkellä käsienulottuvilla. Usein se on shamppoo niinkin glamorous kuin Head&Shoulders 😉 Eli harvemmin edes ostan shamppoita tai muita hiustuotteita. New Yorkista hankin vuosi sitten pitkästä aikaa jotain hiuksiin liittyvää, nimittäin Redkenin All Soft- hoitoaineen jota alkuun käytin tunnollisesti kerran viikossa ja sitten aloin lipsumaan. Nykyään käytän sitä kun hiustenlatvat tuntuu todella kuivilta. Olen ollut tuotteesen kyllä tosi tyytyväinen eli voin sitä lämmöllä suositella muillekin!

Kun lähden illan viettoon tai tulee oikea fiilis, niin satsaan hiuksiin enemmän. Föönaan, laitan muotovaahtoa ja paplarit päähän. Välillä käytän suoristusrautaa latvojen taivuttamiseen tai kiharoiden tekemiseen. Helppo ratkaisu on nuttura, joka toimii silloinkin kun hiukset ei ole ihan putipuhtaat. Näin kesällä yritän pestä hiuksia mahdollisimman vähän, jotta ne eivät heti rasvoittuisi. Pesu n.2-3 kertaa viikossa onkin tepsinyt, sillä nyt hiukset pysyvät puhtaina usean päivän putkeen. Ja kuiva shamppoo on aina hyvä pelastus!

Kampaajalla käyn noin kaksi kertaa vuodessa leikkauttamassa kuivat latvat pois. Pitäisi varmasti käydä paljon useammin niin hiukset pysyisi parempina ilman sen kummempaa hoitoa pidempään. En ole ikinä värjännyt hiuksia, joten varmasti sekin on vaikuttanut siihen miten laiska hiusten suhteen olen, koska ikinä ei ole ollut pakottavaa tarvetta käydä usein hiuksia huoltamassa. Nyt hiljattain olen kyllä huomannut, että oma väri alkaa hiljalleen tummentumaan, eli jossain vaiheessa täytyy varmasti niitä ainakin raidoittaa. Ehkä sitten saan inspiraatiota hoitaa niitä enemmän 🙂

Mitkä on teidän hiustenhoito rutiinit?

I was asked about how I take care of my hair, but unfortunately I don’t have any secrets to tell you because I’m extremely lazy when it comes to my hair. Daily I just leave it open or on a ponytail, but for evenings out I make more effort. One product that I use about once a month is Redken’s All Soft conditioner which works well…so that’s the only product I use regularly with shamppoo. What hair care products you recommend?