Orleansissa on upeita tunnelmallisia katuja, jotka on tehty aikoja sitten mukulakivistä. Näistä kujista löytyy ihanaa vanhan ajan fiilistä, ja se tallentui parhaiten mustavalkoisiin kuviin. Toivottavasti se fiilis välittyy teille näiden kuvien mukana. Ah, Ranska on vaan niin kaunis maa!

Ollaan taas Pariisissa ja eilen käytiin katsastamassa yksi asunto. Meillä on siis nyt kaksi hyvää vaihtoehtoa, mutta täällä asunnoista on kova kilpailu ja tarvitaan kaiken maailman papereita ja takaajia. Vuokraisäntä sitten päättää kenet haluaa jokaisen vuokralaisen “kansion” perusteella. Täällä tominta on myös todella hidasta, eli Suomessa kun on tottunut nopeaan toimintaan ja siihen, että ihmisten sanaan voi jotenkin luottaa, niin täällä on kyllä ihan eri meininki. Välillä on hermot enemmän kuin kireällä. Kunhan saataisiin se meidän ensimmäinen vaihtoehto niin  voisi taas hengittää normaaliisti!

The narrow streets in Orleans are beautiful and have a nice “old time” feeling in them. We tried to capture this feeling by taking black and white pictures. Hope you get the same feeling we got on these amazing streets!

You May Also Like

4 comments

Reply

Kerrassaan ihania kuvia! Fiilis todellakin välittyy kuvista 🙂 Maisema- ja rakennuskuvat ovat hienoja nekin, mutta erityisen upeita ovat nuo, joissa sinäkin esiinnyt, mustavalkoisuus korostaa kauniita piirteitäsi! 🙂
P.S. Peukut pystyyn, että saatte sen haluamanne kämpän!

Reply

Voi kiitos Ann 🙂 Poikaystävä on vasta hiljattain innostunut kuvaamisesta, joten täytyy välittää sun kommentti hänelle…varmasti ilahtuu 🙂
Ja KIITOS, täällä odotellaan jännityksellä…huh!

Reply

Nää on varmaan upeimpia kuvia mitä olen täällä blogimaailmassa nähnyt… Aivan UPEITA! <3

Reply

Kiitos Jaana <3 Kerron poikaystävälle terveiset 😉

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *