Eilen vierailtiin Suomenlinnassa ja kyseessä oli siis ensimmäinen kerta itselleni. Todella kaunis paikka ja Ranskalainen poikaystäväni tykkäsi myös kovasti! Oli myös ihana nähdä Helsinki mereltä päin ja kaunis se on…muuta ei voi sanoa! Eilen keskusta oli täynnä turisteja (ilmeisesti kesän kiireisin päivä), koska monta risteilyalusta oli samanaikaisesti maissa. Se ainoastaan lisäsi ihanaa turisti fiilistä ennestään 🙂

Me and my boyfriend visited Suomenlinna yesterday, which is a fortress located off the coast of Helsinki. We took a boat to the island and the boat ride took about 15min. The island has some restaurants, many museums and parks. So it’s a perfect place for a day trip and definitely worth a visit!

You May Also Like

5 comments

Reply

Kauniita kuvia, varsinkin tuo lokkikuva on mahtava! Meidänkin piti lähteä eilen käymään Suomenlinnassa, mutta ei sitten jaksettukaan 😉 Olisi ollut aika hauska osua samaan aikaan (mahdollisesti)! 🙂

Reply

Poikaystävä otti kaikki kuvat ja toi lokkikuva on munkin suosikki 😉 Voi ei, olisitte nyt tullu 🙂 Olis ollut ihana nähdä sua! Pitää järkätä joku kahvittelu ennen mun Pariisin muuttoa sit syyskuun puolessa välissä, ellei sitten nähdä sattumalta ennen!

Reply

Hih, no mutta oma hovikuvaajahan on ihan loistavaa, varsinkin jos se ottaa noin hyviä kuvia 😉

Olisi ollut kyllä tosi kiva nähdä suakin! Mutta tuohan on hyvä ajatus, kyllä mulle nimittäin kahvittelut sopisi mainiosti! Sovitaan vaan aika ja paikka! :))

Reply

Hovikuvaaja nimenomaan 😉
It’s a date! Eli ennen mun muuttoa nähdään 🙂

Reply

Hieno juttu! Näin tehdään, ollaan yhteyksissä 🙂

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *