Orléans on todella viehättävä kaupunki noin 1,5h ajomatkan päässä Pariisista. Poikaystäväni vanhemmat asuu täällä, joten ollaan lomailemassa heidän luonaan. Sää eilen oli todella huono (ihan syksyistä), mutta tänään +25 ja aurinkoa. Ihanaa!

Ihanien ilmojen kunniaksi pukeuduin valkoisen jakkuun ja Filippa K:n ohueen raita-paitaan. Oon ihan hulluna ratoihin ja tuntuu, että voisin vetäistä raidallisen paidan joka päivä päälle. Etenkin nyt kesällä, kun raidat on jotenkin niin raikkaat!

Orléans is a beautiful city not far from Paris. My boyfriend is from here and now we are spending some time at  his parents place. This weekend we will go to Paris and see some apartments. Hope we get lucky and find something nice!

Since the weather is so beautiful today, I chose to wear a white blazer with a stripe shirt. I just love stripes and think they look especially good during summer!

You May Also Like

4 comments

Reply

Herran jestas, että on paljon päällä noihin asteisiin. 😀 #lämpöhalvaus

Reply

Ilmastoidusta autosta hyppäsin kuvaan niin ei ollut lämpöhalvauksen riskiä 😉

Reply

oi miten ihana auringonpaiste ja etenkin ihana sinä, olet jälleen niin tyylikkäänä:) ja edellisessä postauksessa esittelemäsi hermésin rannekoru on aivan upea, tyylistäsi saa todella paljon inspiraatiota omaankin pukeutumiseen! pidän etenkin siitä, että käytät paljon ns. klassikkoja mutta asuissasi näkyy myös kauden trendejä, blogisi on ehdottomasti yksi suosikeistani nykyisin! ihanaa lomaa teille sinne ranskaan:) apua mikä hehkutuskommentti, mutta minkäs voi kun totta joka sana:D haha

Reply

Kiitos ihanasta kommentista 🙂

Tultiin tänään Pariisin etsimään asuntoa (tuskan hiki otsassa) ja noustiin juuri seitsemänteen kerrokseen (raskaiden laukkjen kera) poikaystävän kaverin asuntoon. Ihan fiinaalissa täällä, mutta sun kommentti piristi ihanasti 🙂

Eli kiitos kun näit aikaa ja vaivaa jättää noin mukavan kommentin 🙂 Oon todella otettu sun sanoista ja kiva kuullaa, että oot tykännyt tästä blogista ja mun tyylistä!

Toivottavasti ilmat sielä Suomessa on parantuneet niin tekin saatte nauttia kunnon kesästä. Pariisissa on tällä hetkellä +30 astetta, joka on kyllä ihanaa, mutta kapunkiin ehkä hitusen liikaa 😉

Ihanaa viikonloppua sulle ja kiitos vielä 🙂 You made my week!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *