Ajattelin kuvata teille mun lempikorut. Mulla on melkein aina joku koru päällä ja vaihtelen niitä riippuen asusta. Kuvatessa huomasin, että suurinosa koruista on lahjaksi saatuja, joten niillä on paljon tunnearvoa. Siksi ne niitä lemppareita taitaakin olla 🙂 Mikä on teidän lempikorut ja liittyykö niihin mitään muistoja?

Here are my favourite pieces of jewellery. I wear most of them daily and some only for evenings out or special events. Most of them I’ve got as presents from my loved ones, and for this reason, they mean a lot to me. What is your favourite piece of jewllery?

You May Also Like

4 comments

Reply

Ostin itselleni 30-vuotislahjaksi Tag Heuerin kellon. Silloin rahasumma tuntui omaisuudelta, mutten ole katunut ostosta kertaakaan.

Vihkisormus on myös rakas. Tietysti. Samoin Tiffany’sin huomenlahjana saamani riipus. Lapsen syntymän kunniaksi sain toisenkin lahjan Tiffany’siltä.

Reply

Itse unelmoin myös joko Cartierin tai Rolexin kellosta. Saan varmasti sitä ostosta kyllä odottaa vielä kauan aikaa! Kello on kylläkin hyvä ostaa juuri esim. merkkipäivän (erityisesti pyöreiden) kunniaksi. Yksi etappi saavutettu niin kyllä sitä on kiva muistaa jollakin “ikuisella” jutulla!

Uskon, että jos joku päivä itse saan vihkisormuksen sormeen, niin siitä tulee myös varmasti yksi lempikoruista. Ja ihana mies sulla, kun antoi huomenlahjaksi ja lapsen syntymän kunniaksi jotain noin ihanaa ja sellaista mikä kestää aikaa.

Sellaiset korut on kyllä mieluisimpia mihin liittyy rakkaita muistoja tai joka muistuttaa rakkaasta ihmisestä!

Reply

Hei kaunotar! Mulla olisi sulle tunnustus blogissani 🙂

Reply

Voi kiitos ihana Madeleine 🙂

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *