Eilen illalla kun kone laskeutui Pariisiin kapteeni kuulutti lämpötilaksi +7 ja se kyllä piti paikkansa. Kentältä heitin kamat kotiin ja siitä lähdettiin syömään. Ajattelin, että tässä asussa ei tarvitsisi palella toukokuun lopussa, mutta toisin kävi.

Onneksi tänään aurinkokin on jo näyttäytynyt, joten ilmat näyttää edes vähän paremmalta! Me lähdetään tästä kohta Saint Germainiin kahville, eli kuullaan myöhemmin ja ihanaa viikonloppua kaikille! 🙂

Trench/Zara, Jeans/J Brand, Knit/MaxMara, Hat/Cheap Monday, Sneakers/Paul Green, Bag/Miu Miu

Yesterday evening when I landed in Paris, the temperature was +7 degrees. You can imagine how cold it felt! Even in a wool sweater, trench coat and double layer of socks, I was freezing. Luckily today the sun even showed itself so we are hoping it’s a little warmer. Now we are off to coffee, but I wish you all a great weekend! 🙂

You May Also Like

8 comments

Reply

Milanossa on ihan samat lukemat ja olemme vielä etelämpänä kuin sinä Pariisissa. Ihme säät! Eilen oli monella karvaliivi päällä ja itsekin kaivoin untuvaliivin esiin. Ei olisi voinut kuvitella… Täällä on kuulemma kylmin kevät 200v. En tiedä mikä tilanne Pariisissa on?

Reply

Mä olisin eilen myös voinut laittaa untuvatakin päälleni jos en olisi vienyt sitä jo Suomeen! Mutta joo, ihan ihmeelliset ilmat täällä nyt ja ilmeisesti myös kylmin kevät pitkääääään aikaan. Onneksi olen täällä vain muutaman päivän ja sitten takaisin (toivottavasti lämpimämpään Suomeen) 🙂 Toivotaan myös, että sielä Milanossa lämpötilat alkaisi pikkuhiljaa kohota!

Reply

In love with your hat and bag!

http://lartoffashion.blogspot.com

Reply

Thank you Natali!

Reply

Arvaa vaan, voivottelenko itsekin tätä säätä… Tietysti juuri vaihtovuodekseni sattui sitten tämä surkein keli ikuisuuksiin 😀 Ikävöin jo toppatakkia, jonka Suomeen lähetin. Hiihtokeskuksiin oli satanut lunta, joten tässähän pääsee pian laskettelemaan 😉

Reply

Joo, ei yhtään kiva juttu! :/ Me myös luultiin, että saadaan Pariisissa nauttia kauniista ja lämpimästä keväästä, mutta toisin kävi (lukuunottamatta niitä kahta hellepäivää)! Ja ihan sama juttu mulla…eilen kun käveltiin illalliselta takaisin himaan niin toivoin, että toppatakki olisi vielä täällä! Aika hullua, että toppatakista täytyy vielä unelmoida toukokuun lopussa 😉 Hih, kohtahan tässä alkaa uusi laskettelukausi!

Reply

Me oltiin eilen syömässä groteskissa ja pysähdyttiin espalla katsomaan live konserttia. Mulla oli TODELLA kylmä pitkähihaisessa puserossa ja trensissa ja avokaissa. Saanko kysyä oletko viime aikoina käynyt Pariisin ysl liikkeessä: onko niillä vielä sitä belle de jour laukkua myynnissä. Ja mikä on sen hinta Ranskassa? Kiitos.

Reply

Joo, kyllä ne illatkin on viileitä siellä Suomessa! 🙂 Mutta siellä on noin yleisesti ollut paljon aurinkoisempi ja lämpimämpi kevät kuin täällä! Vaihteeksi näin päin 😉 Mä en valitettavasti ole ollut nyt lähiaikoina YSL:n liikkeessä kun meidän alueen liike oli rempassa. En tiedä olisko se nyt avautunut- sinne on vaan aika vaarallista mennä kun on vaikka mitä ihanuuksia tarjolla! Kannattaa kysyä jos Alexa (Alexa Dagmar-blogin kaunotar siis) olis käynyt sielä ja tietäisi enemmän? Hän on nimittäin parhaallaan täällä Pariisissa!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *