Moni bloggajaa on itseni lisäksi ihastunut Lindexin statement kaulakoruun. Madeleine kertoi ihailleensa sitä ystävänsä kaulassa, joten päätin käydä tarkistamassa millainen se on livenä. Se oli yhtä kiva kuin mitä kuvissa! Juuri oikean kokoinen ja värit jotka sopivat kaiken kanssa. Yhdistin korun hiekanvärisiin “dyynihousuihin” (ne samat jotka oli päällä aavikko postauksessa) ja COS:in tummansiniseen neuleeseen. Lisää lämpöä toi Vuittonin villasekoite huivi. Mitä te pidätte tästä Lindexin korusta?

I bought a statement necklace from Lindex (a Swedish clothing chain) for which many bloggers have fallen for, including me. The size and colors are so neutral that it works with almost everything in my closet. I paired it up with my “desert pants” and a knit from COS. The weather in Finland is getting cooler, so a scarf or a light jacket is already necessary…especially in the evenings. Do you like statement necklaces?

Pants H&M
Sweater COS
Scarf Louis Vuitton
Necklace Lindex
Bag Céline
Shoes Christian Louboutin
Ring YSL
Sunglasses Cheap Monday

You May Also Like

10 comments

Reply

Kävin sovittamassa samaa korua, UPEA! Mutta sotii valitettavasti mun hopeisten korujen yms kanssa… Joten jäi ostamatta 🙂 Mutta wedge sneakersit ostin tänään, hahaa! xx J Kiitokset vinkistä vielä, heti tein niistä postauksen 😉

Reply

Se on ihana 🙂 Itselläni on just enemmän kultaisia koruja niin sopii oikein kivasti kaiken kanssa! Ehkä siitä tehdään hopeinen versio vielä…fingers crossed 😉 Ja hei super, kävin just kattomassa sun ihanan kenkä postauksen! Teit hyvän ostoksen 🙂 Toivottavasti nautit niistä yhtä paljon kun mä!

Reply

Mulla on toi sama koru, ja olen niiiiin rakastunut siihen. Vihdoin löysin statement kaulakorun joka kolahti ja lujaa 🙂 Yritän varmaan änkeä sen tästä lähtien joka asuun, niin ihastunut siihen olen!

Reply

Täällä toinen täysin rakastunut 🙂 Tänäänkin taas kaulassa! Itse kun käytän paljon niin arkisia vaatteita, niin tällainen koru saa kyllä heti ihan uutta ilmettä asuun! Ja hintakaan ei ollut paha 🙂 Kävin tänään sielä uudessa luksus liikkeessä Kämpissä (Collage) ja kassojen vieressä oli mitä ihanimpia statement kaulakoruja…hinnat oli kyllä moninkertaiset tähän Lindexiin verattuna, mutta upeita oli! Tähän hätään tämä Lindexin versio on kylläkin parempi kuin hyvä 🙂

Reply

Mulla on myös toi koru! Menee kivasti just perusneuleidenkin kanssa 🙂 Hyvä ostos indeed! :))

Reply

Hyvä että hankit sen 🙂 Niin ihana se on!

Reply

Ah, pakko kipittää Lindexiin asap! 😉 Ihanan rento asukokonaisuus! 🙂

Reply

Kiitos Jaana 🙂 Jep, nopeasti Lindexiin 😉

Reply

Hei,
Tilasitko YSL:n Arty sormuksen netistä vai ostitko jostain paikan päältä? Mietin vain kun olen itsekin sen meinannut tilata, mutta koot on hassusti ilmoitettu esim. NAP:n sivuilla… Mikäli tilasit netistä, menikö koon puolesta heti nappiin?

– Madame K

Reply

Heippa!

Sain sormuksen lahjaksi poikaystävältäni. Olin kuolannut sitä pitkään ja kerran hän vaan “by the way” yritti kysellä omaa kokoani. Olin sitä YSL:n omassa liikkeessä käynyt sovittelemassa, joten tiesin kokoni (5-6). Hän hankki mulle sen pienemmän koon, ja se onkin aika nafti. Menee nimettömään juuri hyvin, mutta ei muihin sormiin. Eli se mihin sormeen oot sitä ajatellut niin ratkaisee aika paljon 🙂 Jos hankkisin vielä toisen koon niin ottaisin kutosen, jotta se mahtuisi sitten keskisormeen. Mulla on muuten tosi kapeat sormet, joten ns.normaali kokoisille sormille koot 6-8 on varmasti ne parhaimmat.

Suosittelen myös katsastamaan YSL:n omat nettisivut. Heillä laaja kokoelma niitä sormuksia. Ja toimittavat myös Suomeen! Tässä yksi väri joka voisi olla mun seuraava sormus hankinta:

http://www.ysl.eu/en_GB/shop-products/Women/Jewelry/Rings/ysl-arty-oval-ring-with-light-bluegold-stone-gold-toned-finished-metal_804549754.html?recref=#!{%22products%22:{%22196994Y161QQ%22:{%22size%22:%2204%22,%22color%22:%224962%22}}}

Onhan niitä monia muitakin ihania :)Toivottavasti nämä omat koko selityksen auttoivat edes vähän!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *