Täytyy sanoa, että viimeistään nyt tuli ikävä takaisin Etelä-Ranskaan. Olin jo ihan unohtanut sen tunteen kun kävelin aamulla pysäkille ja lämmin tuuli iski kasvoihin vielä myöhään syksystä ja koko välimeri loisti aamuauringossa. Sitä on nyt ikävä. Pariisin syksy ja talvi voi nimittäin olla aivan yhtä nihkeä kuin Suomen syksy. Nyt on satanut paljon ja tällaisina harmaina päivinä tuntuu, että energiaa ei saa oikein mistään. Pitäisi varmaan vihdoin aloittaa se kahvinjuonti..?

Sadepäivinä turvaudun yleensä trenssiin ja mustiin bootseihin. Kävin Burberryllä sovittamassa yhtiä kumppareita, mutta ne eivät olleet niin hyvät jalassa kuin olisin toivonut. Tiedättekö te mitään kumppareita jotka oikeasti olisivat hyvät jalassa ja joilla jaksaisi kävellä pidempiäkin matkoja?

It has been gray and rainy for a few days now. This is the worst weather possible for dressing up. I don’t really have a lot of choice other than my trench and black boots. I also don’t want to take my favourite bags when it’s raining, so I’m stuck with my old Miu Miu. Let’s hope the weather isn’t going to be like this all Fall and Winter! Do you know any comfortable rubber boots to recommend? I tried one pair at Burberry, but they weren’t as comfortable on my feet as I hoped. I walk quite a lot during the day, so need a pair that won’t kill my feet immediately.

You May Also Like

14 comments

Reply

Ystäväni osti täältä Tallinnasta Michael Korsin kumpparit! http://shop.nordstrom.com/s/michael-michael-kors-fulton-rain-boot-women/3296533
Ei ole muutakuin kehunut ja näyttävät älyttömän hyviltä ainaskin hänen päällään! Jos kiinnostuit, minulla ei valitettavasti ole tuosta nettikaupasta mitään kokemusta, mutta ehkäpä löytyvät esim Lafayetista. Ja tsemppiä kylmään ilmaan!! Varmasti pienoinen kulttuurishokki etelän jälkeen.. Muista, että Pariisissa alkaa ihana kevät sitten jo Maaliskuun tienoilla:)! xx

Reply

Kiitos vinkista 🙂 tosi kauniit kumpparit! Tarpeeksi yksinkertaiset, mutta kuitenkin jotain pienta yksityiskohtaa 🙂 Taytyy ehdottomasti sovittaa jos satun ne taalta loytamaan!
Ja kiitos, vaikka suomalainen olen niin kylma ilma ei ole yhtaan mun juttu… ja sade viela vahemman 😉 Kiitos muistutuksesta, kevat taalla tosiaan alkaa aikaisin, joten sita odotellessa!

Reply

Minulla oli tosi vaikeaa sopeutua Lontoon ilmastoon Dubain jalkeen, ja tiedan tuon saman lampiman tuulen tunteen josta kirjoitat. Elimistoni on kylla neljan Dubain vuoden jalkeen muuttunut, silla palelen tosi helposti ja kylmyys oikein ahdistaa minua. Ei taida tulla olemaan helppoa Ruotsissakaan, muutto kylmasta viela kylmempaan… yikes!

Reply

Huh, sulla vasta muutos ilmastonsuhteen olikin…mulla ei taida enaa olla varaa valitella 😉 Dubain kuuma ja kuiva ilmasto on kylla vahan eri maata Lontoon kosteseen ja kylmaan ilmastoon verrattuna! Ruotsi taitaa olla sitten yksi aste viela “pahempaan” (siis ilmaston suhteen):) Villasukat on mulle ollut ihan pelastus, joten varaa niita paljon mukaan 🙂

Reply

Heips, Joo on sadetta riittänyt, mutta ei vielä niin paljon etteikö siitä salaa välillä jopa nauti 🙂
Givencyllä oli ainakin viime vuonna ratsastussaapasmaiset kumisaappaat, melko samaa hintaluokkaa kuin Burberryt. Ne on jäännyt mieleen…
Julia

Reply

Heippa Julia! Totta, tama sade maara on pienta siihen mita se voisi olla 🙂 Mutta nama harmaat paivat on kaikista nihkeimpia (tuli vetta tai ei)…energiat ihan nollissa. Ja viela on koko talvi edessa…kaak 😉 Ja niita Givenchyn kumppareita mietin jo viime syksyna. Onkohan ne joku klassikko malli joka sailyy sesongista toiseen vai vaan vime syksyn juttu? Taytyy kayda katselemassa 🙂 Kiitos vinkista!

Reply

Mun jalkaan Hunterit on oikeasti hyvät: ainoa miinus korkean varren helposti hiostavasta vaikutuksesta (Hunterin matalampivartinen on myös leveämpivartinen, joten siksi ei toimi kaikilla). Suosittelen kokeilemaan:)

Reply

Kiitos vinkistä 🙂 Huntereista oon kuullut paljon hyvää, mutta mietin vieläkin, että onko ne liian “kumpparit” mun makuuni…täytyy kyllä käydä sovittamassa niin sitten voi mieli muuttua!

Reply

Mulla on sekä mustat Hunterit että pinkki-ruskeat Lacosten saappaat ja kummatkin ovat ihan ok kävelymielessä. Lacosteita on pitänyt lähinnä leikkipuistossa Suomessa eli en ole hirveästi kävellyt niissä vaan seisoskellut. Seisoskelua varten kannattaa ainakin hankkia karvapohjalliset, ettei varpaat jäädy! Huntereissa olen taas sitten ollut ns. ihmisten ilmoilla. 🙂 Täällä Milanossa on näkynyt sadesäällä sekä Burberryn että Hunterin kumppareita. Mitään muita ei ole toistaiseksi tullut vastaan.

Reply

Joo, karvapohjalliset on varmasti ihanat 🙂 Itsellä himassa melkein kesät ja talvet villasukat jalassa, joten saappaisiin haluan samaa fiilistä. Luultavasti yhdistäisin karvapohjallisen ja villasukat, ettei varpaat varmasti jäädy 🙂

Okej, sieläkin on Hunterin saappaita katukuvassa. Vastailin just Julialla, että en tiedä onko ne Hunterit liian kumisaappaan näköiset mun makuuni. Tykkään Burberryn malleista koska ne näyttää enemmänkin ihan normi saappailta. Ainakin se yksi musta malli soljilla, jota kokeilin 🙂 Olen kuitenkin kuullut niistä niin paljon hyvää, että mun on ainakin kokeiltava niitä…sittenhän se selviää 🙂

Reply

Itsellä ei ole kokemusta, mutta Hunterit on kivan näköiset musta!:)

Reply

Joo, mä tykkään myös niiden ulkonäöstä, mutta mulla tulee niistä mieleen meidän lande…ehkä vähän liikaakin 😉 Ja city kumppareiksi olis kiva löytää sellaiset ei niin kumpparin näköiset, joista ei heti näkisi että ne on kumpparit 🙂 Meni taas niin selittämiseksi, mutta toivottavasti ymmärsit mun pointin 😉 Ihanaa loppuviikkoa sulle!

Reply

Barbourin Tartan -saappaat, joissa varsissa kangaspäällyste, on olleet hyvät omaan jalkaan. Mulle tulee heti hirveät säryt, jos on liikenteessä vähänkin huonoilla kengillä, mutta näillä on jaksanut olla jalkeilla useamman tunnin päivittäin. Onhan ne vähän tommoset nummilta kiskaistun näköiset, etten tiedä voiko noita ihan citysaappaiksi luokitella… 🙂 Mutta hyvä vaihtoehto jollekkin, joka etsii noin sadan euron paikkeilla liikkuvia saappaita.

Reply

Kiitos vinkistä 🙂 On kyllä kivan näköiset saappaat, vaikka en itse tuosta ruudusta niin välitä! Olisi ihan unelma jos löytäisin yksiväriset saappaat jollain pienellä kivalla yksityiskohdalla, mutta jotka kuitenkin olisi hyvät jalassa…en tiedä onko mun vaatimukset sitten liian kovat kun täydellisiä en ole vielä löytänyt 🙂

Mutta kiitos vielä vinkistä ja hyvää alkavaa viikonloppua!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *