Moni teistä ihastui itseni tavoin Zoe Karssenin Crème de la Crème – kollariin. Itse sain omani jo muutamia kuukausia sitten, mutta sen jälkeen se myytiin nopeasti lopppuun. Tarkistin juuri joko lisää kokoja olisi saapunut ja niinhän niitä olikin 🙂 Eli jos jäitte kaipailemaan omaa kappaletta, niin nyt sitä taas saa NAP:ista tilattua. KLIK KLIK!

Many of you liked this “Crème de la Crème”- sweatshirt by Zoe Karssen, but it got sold out pretty fast. Now it’s back in stock at NAP, so you can order it again 🙂 KLIK!

 

You May Also Like

8 comments

Reply

Hei, saanko kysyä kokoneuvoa tähän kollariin, eli tilasitko normaalin kokosi vai suositteletko pienempää tai suurempaa? Kiitos, t. Erika

Reply

Heippa! Otin itselleni S-koon. Mun pituus on reilut 170 cm ja olen tosi hoikka, joten S koko on hieman reilu (niinkuin halusinkin sen olevan). Jos itse tykkäät, että se on tiukka ja istuvampi niin suosittelen kokoa XS 🙂
Toivottavasti tästä oli apua!

Reply

Kiitos paljon, auttoi kyllä! t. Erika

Reply

Happy shopping 🙂

Reply

Eikä! Juuri perjantaina katselin että olisiko tullut jo lisää, muttei silloin vielä ollut. Nyt täytyy varmaan napata oma ja äkkiä etten jää nytkin ilman 😀 Sen verran on meinaan kummitellut mielessä eikä mikään college ole tuon vertainen!

Koosta minun pitikin kysyä, mutta olitkin vastannut siihen aiemmin eli oma koko on selvä! 🙂 Oivoi, tulisipa se pian!

Reply

Joo, nyt äkkiä tilaamaan 🙂 Ja et tule pettymään, se on varma! Toivottavasti paketti saapuu pian 🙂

Reply

Suurin valikoima ja edullisin hinta on Zoe Karssenin omassa nettiputiikissa. Toimitus esim Suomeen 5 euroa, ylläoleva college esim 100 euroa, mutta NAPilla taas isommat toimituskulut.

Gloria

Reply

Kiitos Gloria vinkistä! Kävinkin katsastamassa Karssenin nettiputiikin sisällön ja sielä on ainakin useampia värejä saatavana kuin mitä NAPilla. Kivoja juttuja!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *