Kun käytiin viime viikolla sielä Maxill:issa, laitoin päälleni todella arkisen asukokonaisuuden. Kesällä kun olen viettänyt niin paljon aikaa landella verkkareissa ja hupparissa niin tuntuu, että tällaisilla arkivaatteilla pääsee helpommin takaisin tähän pukeutumisen makuun 🙂 Ensi viikonloppuna on ihanan ystäväni syntymäpäivät, joten sinne sitten jotain juhlavampaa! Saa nähdä löytyykö kaapista enää mitään muuta kun niitä neuleita ja farkkuja..

Last week me and my boyfriend had dinner at Maxill’s, as I told you couple posts back. Here is what I wore to the dinner…a very casual outfit. My favourite scarf is this leopard one by YSL. It always adds the right amount of something to make any outfit more interesting. I got it from New York one year ago and it’s been one of my favourite accessories ever since!

Knit COS
Jeans Lindex
Shoes Paul Green
Scarf YSL
Clutch Miu Miu
Watch Michael Kors
Ring YSL
Bracelet Hermes

You May Also Like

4 comments

Reply

heippa! kaunis asu jälleen kerran. kyselisin mahtoivatko kaikki vaatteet jo mennä vai tulevatko ne myyntiin vielä huuto.nettiin?:)

Reply

Heippa! Kiitos 🙂 Pahoittelut, olin eilen niin saamaton, että kaikki vähän jäi puolitiehen. Neuleesta tuli muutamia kyselyitä, mutta se ei vielä mennyt. Laitan tänään illalla kaikki huuto.nettiin 🙂

Reply

Kivan oloinen asu, vaikka arkinen onkin. Ei sitä usein arkena jaksa mitään erikoisuuksia joka päivä käyttää 🙂 Nyt nähtyäni sulla nuo korolliset lenkkarit alan ehkä muuttamaan mielipidettäni niistä, aluksi en tykännyt sitten ollenkaan. Mutta nuo sun on kieltämättä kivan oloiset ja ihanan sirot 🙂
Ootko muuten milloin ostanut nuo farkut lindexistä? Kaipailisin tuollaisia keskisinisiä, mutta istuvia on niin vaikea löytää. Mulla on kyllä yhdet Guessin, mutta ne ovat venähtäneet löysiksi (eli oon taas ostanut liian isot..) Nuo näyttäisivät ainakin kuvien perusteella istuvan sulle todella hyvin ja ollaan suunnilleen samankokoisia niin ehkä nuo sopisi mullekin 🙂

Reply

Mä oon siis todella mukavuudenhaluinen 😉 Himassakin vaihdan ensimmäiseksi villasukat ja oloasun päälle!

Tiedätkö mitä? Mä en kans aluksi ollenkaan syttynyt noille korollisille lenkkareille. Sit kesällä näin Pariisin lentokentällä naisen kenellä oli korolliset lenkkarit ja hän oli yhdistänyt ne niin upeasti asuunsa, että jäin oikein tuijottamaan. Siitä pikkuhiljaa ne alkoi kummittelemaan. Kenkäfriikistä löysin sitten itselleni sen täydellisen parin…:)

Farkut on ihan hiljattain ostetut ja niistä lisää huomenna 🙂 On nimittäin ihan superit! Hyvien farkkujen löytäminen on niin vaikeeta, joten olin ihan puulla päähän lyöty kun löysin noi. Vielä Lindexistä, mistä todella harvoin mitään löydän.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *