Arkisin harvemmin meikkaan mitään sotamaalausta naamaan. Joskus kuljen meikittä (aika harvoin kuitenkin), mutta yleensä ripsissä aina väriä ja kasvoilla meikkivoide tasoittamaan ihon sävyä, suojaamaan auringolta ja peittäämään näppyjä. Kirjoitinkin aikasemmin uudesta YSL:n meikkivoiteesta, joka vaihtuu nykyisen meikkivoiteen tilalle heti kun vanha pullo tyhjenee. Nykyinen meikkivoiteeni on myös mainitsemisen arvoinen, joten siitäkin lisää tässä postauksessa.

Useimmiten käytän siis ripsiväriä, meikkivoidetta, luomiväriä ja poskipunaa. Etenkin luomiväristä ja poskipunasta on tullut suosikkejani, josta ajattelin teille vinkata!

Luomiväri – Chanel Illusion D’Ombre (sävy 82 – Émerveillé)

Käytän tätä luomiväriä usein päivittäin. Se on väriltään niin nude, että ei tee silmistä liian meikatun näköisiä, mutta kirkastaa silmien aluetta kivasti. Tätä on myös todella helppo levittää sormin. Se liukuu luomelle, eikä päivän aikana kasaannu luomivakoihin ollenkaan.

Poskipuna – Giorgio Armani Blushing Fabric (1)

Luin tästä tuotteesta hyviä arvosteluita ja mietin sen ostamista. Amerikkalainen ystäväni ennatti kuitenkin yllättämään mut ja antoi kyseisen tuotteen mulle syntymäpäivälahjaksi. Hän on väriltään yhtä vaalea kuin minä, joten myyjä osasi ehdottaa sävyä, joka toimi myös mulle. Tämä on itseasiassa (ehkä?) kaikista sävyistä kirkkain. Aluksi olin kauhuissaan siitä kuinka punaiselta väri näytti, mutta iholla väri sulautuu niin, että se ei todellakaan näytä enää niin punaiselta eikä mitään rajojakaan tule. Tätä tuotetta tarvitaan siis ihan pisara vaan, ja sillä saa upean punan aikaan. Ihan huippu tuote siis!

Meikkivoide – Chanel Vitalumiere Acqua

Äitini osti tämän meikkivoiteen ensimmäiseksi, joten pääsin kokeilemaan sitä hänen kauttaan. Tykkäsin kovasti tämän meikkivoiteen kevyestä koostumuksesta, joka tasoittaa ihon sävyä, mutta ei tee ihosta liian “tukkoista” tai meikatun näköistä. Aurinkosuojakerroin on myös pakollinen lisä meikkivoiteessa. Kuulin poikaystäväni muutamalta Pariisissa asuvalta ystävältä, että ilma sielä on niin saastunutta, että illalla kun pesee kasvot niin vesi on melkein mustaa. Tästäkin syystä meikkivoiteen käyttäminen, etenkin nyt kun muutan Pariisiin, on melkeinpä pakollista: suojaa ihoa auringolta ja saasteilta. Jo aikaisemmin kirjoittamasta YSL:n meikkivoiteesta löytyi itselleni toimivampi sävy kuin mitä olen tästä Chanelin meikkivoiteesta käyttänyt. Siksi tulen vaihtamaan tämä siihen, vaikka olenkin tästä tykännyt!

Ripsiväri – Lancome Hypnose
Valokynä – YSL Touche Éclat

Ripsiväri on mun tärkein meikki. Mun omat ripset on niin vaaleat, että jos niissä ei ole ollenkaan väriä, näytän ihan kalkkunalta. Ilman ripsaria voin tosiaan käydä hoitamassa asioita, mutta olo ei ole ehkä kovinkaan hehkeä. Olen löytänyt tämän mun suosikki ripsarin jo vuosia sitten ja sama tuote toimii edelleen; Lancome Hypnosen voittanutta ei ole. Toimii mun ripsillä niin hyvin, etten näe enää mitään syytä kokeilla muita ripsareita.

Toinen ikisuosikki on YSL:n klassikoksi noussut Touche Éclat valokynä. Sitä olen jo käyttänyt vuosia ja se toimii edelleen. Tästä voisin kyllä luopua jos vielä parempi valokynä kävelisi vastaan. Saa antaa ehdotuksia, jos te muut käytätte jotain toista toimivaa valokynää?

Tässä oli meikkejä, joita käytän arkisin. Iltamenoihin tulee sitten käyettyä enemmän meikkejä ja tummempia sävyjä!

Mitkä on teidän salaiset meikki aseet?

During the day, I keep my makeup pretty simple. I mostly use foundation (to protect my skin against pollution and sun, blusher), mascara and a very nude eye shadow. Some of my favourites are above (sorry the detailed text is in Finnish), but here is a short summary of them;

Eye shadow- Chanel Illusion D’Ombre (82 – Émerveillé)

This is a very nude color that doesnt really show that much, but gives a pretty glow. Perfect for daily use! It’s also easy to apply, because it melts on the skin and stays all day. 

Blusher – Giorgio Armani Blushing Fabric (1)

I got this from my friend for my birthday and it has become one of my favourites! The color looks super pink, but it melts on the skin perfectly and gives a beautiful color that isn’t too strong. All you need is a mini amount of it on the fingers, and then just apply it to the cheeks. Easy and works so well!

The other makeup products I use daily are foundation and mascara. Mascara is probably the most important product in my makeup case. My lashes are so light colored, that without mascara, I look like a turkey. My very favourite mascara is Hypnose by Lancome. I’ve used it for years and have no reason to change since it’s still working so well! 

What are your secret weapons when it comes to makeup?

You May Also Like

2 comments

Reply

Suosittelen kokeilemaan Diorin valokynää. Itse vaihdoin ysl:n Dioriin ja sen jälkeen jämähdin siihen. Tykkään todella paljon ja toimii loistavasti myös luomivärin pohjustuksessa.

Reply

Hei kiitos vinkistä 🙂 Diorin valokynä voisikin olla sitten mun seuraava kokeilu!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *