Viimeistä päivää täällä Suomessa viedään! Kävin tänään aamupäivästä hammaslääkärillä ja joudun vielä varaamaan huomen aamuksi toisen ajan. Aika mielekästä puuhaa viimeisiksi tunneiksi siis 😉 Jätin pakkailunkin viime tinkaan, mutta onneksi tavaraa oli odotettua vähemmän. Ainakin toistaiseksi näyttää siltä, että saisin kaikki kamat ängettyä lentoyhtiön rajoihin.  Käsimatkatavaraa onkin sitten suhteellisen paljon ja ilman Vuittonin viikonloppulaukkua olisin kyllä ihan hukassa. Hyvä hankinta siis!

Meillä ei taida nettiä vielä olla Pariisissa ollenkaan, joten täällä blogin puolella voi ensi viikko olla hiljainen. Yritän kuitenkin kirjoitella kuulumisia heti kun mahdollista!

Toiseksi, täällä blogin puolella on ollut se lukijatutkimus käynnissa. Siinä oli kuitenkin jotain häikkää (ja tuo ärsyttävä valkoinen tyhjä tila on vieläkin siinä bannerin alla), joten pyytäisin teitä ihania (jotka ette sitä ole vielä pääseet tekemään) kurkkaamaan mitä kysely pitää sisällään. Vastanneiden kesken arvotaan lahjakortti, jota voi käyttää mm. Hennesillä, Vilassa, Nilsonilla, Nelly.com:issa, Kick:sissä, Biancossa ja monissa muissa. Kiitos 🙂

I’m packing for Paris and trying to get everything organized. This morning I had my dentist appointment and had to book another one for tomorrow morning…I would rather be doing anything else with my last hours here in Finland, than sitting in a dentist chair, but I don’t have a choice.

Just so you know, we don’t have internet yet at our apartment in Paris, so I won’t be able to post that often. We should get it by the 18th, but let’s see..

You May Also Like

10 comments

Reply

Alright, huomaan että oot pakannut mukaan kaikki ne oleellisimmat! Itse en sinisestä niinkään mutta ne Tuplat, ne Tuplat 🙂

Onnea hammaslääkäriin ja matkaan muutenkin! Odotan jo mielenkiinnolla Pariisin kuulumisia <3 (siellä on varmaan vielä ihan kesä…)

Reply

Mä taas en voi elää ilman sinistä 🙂 Pienestä asti sitä popsinut, joten piti varata muutama levy mukaan!

Kiitos Veera, hammaslääkäri jännittää melkeinpä enemmän kuin muutto 😉 Ja todella kuulumisia yritän postailla mahdollisimman pian. Ihanaa kun te tsemppaatte <3

Reply

Tsemppiä viimeisiin järjestelyihin täällä ja odotan myös innolla Pariisin kuulumisia!

Reply

Kiitos M ja niinkuin Veeralle tuossa ylempänä vastailin, ihana tunne kun te täällä mua tsemppaatte! Kuulumisia heti kun pääsen sielä netin ulottuville 🙂

Reply

Oi tsemppiä sinne, varmasti ihanaa päästä Pariisiin <3 Ja hihh, Ranskassa kestää kyllä sata vuotta se netin avaaminen, joten voimia!!

Reply

Kiitos Celina <3 Ihana olet! Ja joo, mä odotan kauhulla sitä netin saantia…jos sieltä sanotaan 18.päivä niin voi mennä siitä todella pahasti yli. Mun ystävä silloin kolme vuotta sitten sai netin vasta 6kk odottamisen jälkeen…tuntuu,että vain Ranskassa toi on mahdollista ;)Täytyy pakata myös annos kärsivällisyyttä matkaan!

Reply

Jään innolla odottamaan kuulumisia Pariisista! <3 Ihania hetkiä, uusia kokemuksia ja kaunista syksyä! xx J

Reply

Kiitos ihana J <3 Kuulumisia heti kun pääsen netin ulottuville 🙂 Ja kiitos, ihanaa syksyä myös sulle! Halit

Reply

Tsemppiä muuttoon ja pakkailuihin!(vaikka vähän myöhässä, taidatte olla tänään jo Pariisissa..) Innolla odottelen kuulumisia Ranskasta, mutta ymmärrän hyvin, että netin takia saattaa hiukan kestää 🙂 Ihanaa syksyä sulle ja onnea opiskeluihin! 🙂

Reply

Kiitos Ann 🙂 Saavuin tänne eilen illalla! Ja suureksi yllätykseksi, poikaystävän kaverilla oli joku koodi, millä saatiin ilmainen väliaikainen internet heti. Ei paha 🙂 Kiitos ja hyvää syksyä myös sulle!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *