Käytiin tänään katselemassa menoa Pariisin muotiviikoilla juuri ennen Chloén näytöstä. Täytyy kyllä sanoa, että en ole koskaan ollut noin monien upeiden tyylitaitureiden kanssa samassa tilassa. Tuntui, että mihin ikinä katsoi, näki niin inspiroivia pukeutujia. Pääsin myös tapaamaan jumalaisen kauniin kansainvälisen blogi kuningattaren (moni teistä varmaan tietää kenestä puhun) ja siitä lisää huomenna! Se taisi olla päivän highlight 🙂

Törmäsin myös sattumalta muutamaan suomalaiseen. Mun yksi lempibloggajistani on Muoti Mielessä – blogin Anne Malia ja pääsin hänetkin tapaamaan. Sattui hassusti nimittäin hän bongasi mut Zoe Karssenin kollarista (tietämättä, että olen suomalainen) ja kun tunnistin hänet niin kerroin, että hänen inspiroimana sen silloin hankin, eli hauska yhteensattuma 🙂 Pääsin myös Petri Kuosmasen kameran eteen ja herran upeita kuvia Pariisin muotiviikoilta voi käydä katsomassa tästä!

Huomenna lisää!

We visited Paris fashionweek just before the Chloé show and it was crazy! Beautiful and stylish people everywhere, cameras flashing and I got to meet some amazing people. Firstly, I met one of my favourite Finnish bloggers, Anne Malia, who was taking pictures for her blog. To see her beautiful pictures, you can visit her blog Muoti Mielessä here! Secondly, I got my picture taken by Petri Kuosmanen who is a Finnish photographer. He has taken many pictures during the fashion week and to see his work, you can click here!

The highlight of the day was meeting the QUEEN of the blogging world! More about it tomorrow 🙂

Jep, vedin viime viikolla jo villakangastakin niskaan. Itse olen sellainen vilukissa, että voisin hyvin kulkea jo toppatakissa (niitäkin on jo näkynyt katukuvassa), mutta millä kulkisin sitten talven kylmimmät päivät? Täytyy se toppatakki jättää sinne joulun tienoilla ja nyt pärjätä muilla takeilla. Onneksi takkien alle voi laittaa paksumpaa neuletta ja huiveilla saa myös lämpöä lisättyä. Tälle viikolle on taas luvattu hieman lämpimämpää, joten ehkä villakangastakin voi taas jättää muutamaksi päiväksi kaappiin?

Itselläni ei ole trenssin lisäksi mitään “arkipäiväistä takkia” ja olenkin katsellut parka mallisia takkeja jo pidempään. Nyt Zaraan on ilmestynyt yksi ihanuus…siinä aito karvavuori sisällä ja takki muutenkin kestää sadetta paremmin kuin esim. puuvilla trenssi. Täytyy ehkä käydä sitä sovittamassa…

I already wore a wool coat last week. It got a bit cold suddenly, so this was the pefect solution for a sunny, but a cold day. I bought this jacket one year ago from Asos and wore it almost non stop last winter. I’ve been really surprised with the quality since Asos clothing is not the best for high quality items. But this coat has managed to stay decent looking after heavy wear. Hope it still looks good after I’ve worn it this winter!

Jacket Asos
Bag Miu Miu
Boots Zara
Ring YSL
Necklace Stella McCartney
Jeans and Sunglasses Lindex