Jep, vedin viime viikolla jo villakangastakin niskaan. Itse olen sellainen vilukissa, että voisin hyvin kulkea jo toppatakissa (niitäkin on jo näkynyt katukuvassa), mutta millä kulkisin sitten talven kylmimmät päivät? Täytyy se toppatakki jättää sinne joulun tienoilla ja nyt pärjätä muilla takeilla. Onneksi takkien alle voi laittaa paksumpaa neuletta ja huiveilla saa myös lämpöä lisättyä. Tälle viikolle on taas luvattu hieman lämpimämpää, joten ehkä villakangastakin voi taas jättää muutamaksi päiväksi kaappiin?

Itselläni ei ole trenssin lisäksi mitään “arkipäiväistä takkia” ja olenkin katsellut parka mallisia takkeja jo pidempään. Nyt Zaraan on ilmestynyt yksi ihanuus…siinä aito karvavuori sisällä ja takki muutenkin kestää sadetta paremmin kuin esim. puuvilla trenssi. Täytyy ehkä käydä sitä sovittamassa…

I already wore a wool coat last week. It got a bit cold suddenly, so this was the pefect solution for a sunny, but a cold day. I bought this jacket one year ago from Asos and wore it almost non stop last winter. I’ve been really surprised with the quality since Asos clothing is not the best for high quality items. But this coat has managed to stay decent looking after heavy wear. Hope it still looks good after I’ve worn it this winter!

Jacket Asos
Bag Miu Miu
Boots Zara
Ring YSL
Necklace Stella McCartney
Jeans and Sunglasses Lindex

You May Also Like

6 comments

Reply

Heippa! Olen uusi lukija, oletko sattumoisin tehnyt postausta siitä, mitä teet Pariisissa? Ja mitä olet opiskellut? Entä Pariisi-vinkeistäsi? Kiva blogi ja tyyli!

Utelias!

Reply

Heippa Marsu ja kiitos palautteesta 🙂 En ole tehnyt postausta siitä mitä täällä teen, koska haluan blogin keskittyvän enemmänkin mun tyyliin(ei niinkään mun elämääni – kuullostaako nyt yhtään järkevältä :D?) Mutta jos jotain kiinnostaa, niin opiskelen täällä maisteriksi (Luxury Goods and Fashion Industries).

Pariisi vinkkejä haluisinkin kyllä ehdottomasti jakaa ja heti kun olen paremmin perillä näistä paikoista täällä, niin jaan ne teidän kanssa 🙂 Oon asunut täällä vasta pari viikkoa, joten edelleen on aika turisti olo 😉

Reply

Ei voi olla totta! Täältä löyty mun unelmien blogi:) ranskan rivieraa ja Pariisia!!!! Mun täytyy kahlata jokainen postaus läpi:)

Reply

Jeeee, kiva että tykkäät 🙂

Reply

Nyt kun luin mitä opiskelet, alkasi minua kovasti kiinnostaa. Kysyisinkin sen verran, että tapahtuuko opiskelu ranskaksi vai englanniksi?

Itse käytän ainakin iltaisin jo toppatakkia, tosin asun Suomen aurinkoisimmassa kaupungissa (whaaat, aurinkoa ei ole näkynyt pitkään aikaan), joten täällä on varmasti muutaman asteen verran Pariisia kylmempi. Oma valikoimani toppatakkien suhteen on tosin laaja, ja tällä hetkellä käytössä Monclerin lantiopituinen malli. Talvemmalla sitten kaivan Parajumpersin esiin.

Täytyy taas kerran sanoa, että sun blogista saa kyllä hyvin inspiraatiota! Kaunis kiitos sinulle 🙂

Reply

Hei Lilli!

Opiskelen englanniksi (ranskan taitoni ei valitettavasti riitä opiskeluun :/).

Tänään oli ihanan lämmin päivä, mutta aamuisin on edelleen noin 7 astetta. Tuntuu kylmältä kun lähtee aamulla liikenteeseen ja sitten päivällä hikoilee kun on ihan liikaa päällä! Olin tänään muotiviikoilla ja huh, että tuli kuuma mustassa takissa 😉
Itse rakastan toppatakkeja koska niissä ei ainakaan tule vilu. Oma suosikkini on viime talvena hankittu Burberryn untsikka. Kaunis ja ajaton malli, joka toivottavasti palvelee vielä useita vuosia! Monclerin takit on täällä tosi suosittuja ja heiltä löytyy myös monia kauniita malleja 🙂

Ja kiitos mukavasta palautteesta 🙂 Parasta on jos joku saa inspiraatiota täältä- se on tän blogin tarkoitus!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *