Täytyy sanoa, että viimeistään nyt tuli ikävä takaisin Etelä-Ranskaan. Olin jo ihan unohtanut sen tunteen kun kävelin aamulla pysäkille ja lämmin tuuli iski kasvoihin vielä myöhään syksystä ja koko välimeri loisti aamuauringossa. Sitä on nyt ikävä. Pariisin syksy ja talvi voi nimittäin olla aivan yhtä nihkeä kuin Suomen syksy. Nyt on satanut paljon ja tällaisina harmaina päivinä tuntuu, että energiaa ei saa oikein mistään. Pitäisi varmaan vihdoin aloittaa se kahvinjuonti..?

Sadepäivinä turvaudun yleensä trenssiin ja mustiin bootseihin. Kävin Burberryllä sovittamassa yhtiä kumppareita, mutta ne eivät olleet niin hyvät jalassa kuin olisin toivonut. Tiedättekö te mitään kumppareita jotka oikeasti olisivat hyvät jalassa ja joilla jaksaisi kävellä pidempiäkin matkoja?

It has been gray and rainy for a few days now. This is the worst weather possible for dressing up. I don’t really have a lot of choice other than my trench and black boots. I also don’t want to take my favourite bags when it’s raining, so I’m stuck with my old Miu Miu. Let’s hope the weather isn’t going to be like this all Fall and Winter! Do you know any comfortable rubber boots to recommend? I tried one pair at Burberry, but they weren’t as comfortable on my feet as I hoped. I walk quite a lot during the day, so need a pair that won’t kill my feet immediately.