Löysin sattumalta Mangon outletin netistä. Itselläni ei taida olla ainuttakaan Mangon tuotetta omassa kaapissani ja siksi yllätyin siitä kuinka kivoja juttuja löysin Mangon outletista. Tuo höyhenhame on upea, sopisi täydellisesti mustien sukkahousujan ja valkoisen rennon kauluspaidan pariksi. Kullanhohtava mekko on taas ihan tyrmäävä…itse tykkään kun käsivarret on piilossa ja helma voi olla lyhyt jos jalassa on paksut sukkahousut alla.

Harmaita farkkuja olen etsinyt kauan ja tuolta outletistä löysin yhdet varteenotettavat. Myös nuo kaikki mustat kengät on upeita. Ja mikä parasta, kaikki tuotteet tuolla outnetissä on isoilla alennuksilla.

Jos kiinnostuitte niin tästä pääsette Mango Outletin sivuille!

I have never been a fan of Mango and actually don’t own any of their items. That’s why I was so suprised when I accidentally found their online outlet store. They have a lot of “not so nice items”, but then I also found some really interesting pieces for such great prices. 

I love especially the feather skirt and golden striped dress. Both would look stunning during the Fall and Winter with black tights and killer heels, or what do you think?
 You can visit mangooutlet.com here.

You May Also Like

2 comments

Reply

Cool en minäkään tiennyt moisesta nttikaupasta! Mangon liikkeistä ostettuja vaatteita tosin löytyy! 🙂

Reply

Tuolta outletista löytyi muutama todella kiva juttu ja alennukset oli tosi suuria 🙂 Mikäs sen parempaa!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *