Sunnuntaina tehtiin ihana retki Le Maraisiin. Olen aina tykännyt tästä kaupunginosasta ja se olikin toinen alue mistä yritimme löytää asuntoa. Le Maraisissa on varsinainen kylätunnelma ja sielä tuntee olevansa jossain ihanassa pienessä ranskalaisessa kylässä, eikä niinkään suurkaupungissa. Lisää juttua Le Maraisista myöhemmin!

Viikonloppu täällä oli niin jäätävän kylmä, että tuntui jo ihan tammikuulta. Ystävien kanssa kauhulla odotetaan minkälaiset ilmat täällä on sitten kun se oikea tammikuu iskee…
Le Maraisiin valitsin siis untuvatakin ja onneksi valitsin. Täytyy myös myöntää, että puin sukkahousut farkkujen alle 😉 How stylish, I know! Jos mun paras kaveri, E, lukee tätä, niin luulen ettei mun sukkahousut tule yhtään yllätyksenä…jo nuoruudesta asti olen heti vetäissyt ne farkkujen alle kun ilmat on viilentyneet 🙂

Me and my boyfriend did a tour in Le Marais this Sunday. I just love Le Marais and it’s my favourite area after Saint Germain. Sunday is the perfect day to visit, since all the stores are open until seven in the evening. It’s also the perfect place to have a brunch after a busy weekend! 

The weather this weekend has been absolutely freezing! That’s the reason I chose the warmest jacket in my closet for our Marais visit. I’m happy I did, because it was really cold…even the sun didn’t help! I guess the winter is coming and fast! 

Jacket Burberry
Jeans Lindex
Boots Liu Jo
Bag Miu Miu
Sunglasses Céline

You May Also Like

6 comments

Reply

Ooh jään innolla odottelemaan postausta Le Maraisista!:)

Reply

Se on tosi ihana alue täällä Pariisissa, eli sielä kannattaa ehdottomasti käydä jos oot tulossa tänne jossain vaiheessa 🙂

Reply

no panic sukkahousuista, täällä suomessa menee jo NAISTEN pitkät kalsarit (ne pitsikoristeiset) farkkujen alle – eihän sitä kukaan ees näe, eikä palella !

Reply

hih, mä luulen, että mun täytyy mun Suomen reissulla satsata näihin pitkiin kalsareihin ja tuoda muutamat mukanani 🙂 Mulle on ihana sama oli ne sitten kuinka karseet tahansa, ainakaan ei palella niinkuin sanoit!

Reply

Oi rakastan Le Maraisin aluetta, siellä on käytävä aina Pariisin matkoilla!!

-hanna

Reply

Se on kyllä niin tunnelmallinen paikka 🙂 Ehdottomasti vierailun arvoinen!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *