Viime viikolla lämpötilat täällä Pariisissa on olleet ihan laidasta laitaan. Yhtenä iltana on aivan jäätävää ja seuraavan yönä voi olla jopa +20 astetta. Olin ystävien kanssa ulkona torstai iltana ja meinasin tukehtua villakangastakissa. Vielä kahdelta yöllä oli parikymmentä astetta. Tämä oli kyllä aika poikkeus! Sateista ja harmaata on monena päivänä, mutta heti kun aurinko näyttäytyy niin tekee mieli lähteä ulos.

Viime viikolla oli yksi tällainen kaunis päivä, joten lähdettiin illemmalla liikenteeseen. Kuvatkin ovat niin paljon paremman laatuisia kauniissa valossa, joten niitä on sitten pakko ottaa useampi 😉 Päälleni puin tekonahkatakin ja koska ilma oli hiukan viileä niin kerrostin ja laitoin alle farkkupaidan ja paksun neuleen. Tuolla kombolla kyllä pärjäsi!

This is what I wore last week as me and my boyfriend did some window shopping in the 6th. The sun was shining (for once) so I wanted to wear something lighter. The Stylestalker jacket has been my best purchases this Fall, but unfortunately the mornings are usually so cold that I have to have a thicker jacket. Luckily last week, one of the evenings wasn’t too cold so I was able to wear it. Now I’m just hoping more of these sunny and warmer days…

Jacket Stylestalker
Shirt, Jeans, Shoes Zara
Knit COS
Bag Mulberry
Necklace Stella McCartney
Sunglasses Lindex

You May Also Like

2 comments

Reply

Milanossa on lämpötilat myös heitelleet jäätävän kostean kylmän ja lämpimän, aurinkoisen väliltä. Tänäänkin on taas lämmin päivä, mutta itse makaan sängyssä mahataudin kourissa.

Reply

Täällä myös tänään lämmin päivä ja aurinkokin on näyttäytynyt, ihanaa 🙂

Voi ei, toivottavasti toivut inhottavasta mahataudista nopeasti, joten pikaisia paranemisia sinne!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *