Lauantaina me päätettiin sateisesta säästä huolimatta kävellä Luxembourgin puiston kautta meidän asuinalueen “keskustaan” (ja kävin muuten palauttamassa sen Zaran takin, josta kyselin teidän mielipidettä). Oli ihana kävellä ilman mitään kiirettä näin kauniissa ympäristössä. Lyhyen kävelymatkan päässä meidän asunnosta on siis Saint Germain des Prés, joka on ihanan tunnelmallinen ja mun lempialue täällä Pariisissa.

Luxembourgin puutarha on edelleen super kaunis. Se on niin iso, että unohtaa ihan olevansa suurkaupungissa. Syksyn tulon myös aistii sielä kaikista parhaiten. Luonto vaihtaa väriä ja lehtiäkin on jo tippunut. Silti istutuksissa on vielä kukkia jäljellä, joten kaikki on todella kaunista.

Mitkä ovat teidän lempipaikkoja täällä Pariisissa?

P.S Ehdin eilen lisäillä muutamia juttuja huuto.nettiin. Kohteet ovat auki vielä muutaman päivän!

This weekend we decided to walk to the “center” of our district. Saint Germain des Prés is my favourite area in Paris so we are very lucky to live so close. We walked through Jardin du Luxembourg which looked so beautiful despite the rain. The trees have amazing colors and the park is so big, that you forget you’re in a big city. I love that!

What is your favourite place in Paris?

You May Also Like

6 comments

Reply

Juuri kirjoitin blogiini miten paljon pidan Saint-Germainista! Ihana lukea taalta samoista paikoista joissa on juuri itse kaynyt. Tuo Saint-Germainin kaupunginosa on kylla minun Pariisi-suosikkini, siella kaveleminen ja johonkin kahvilaan istahtaminen on niin mukavaa.

Olet kylla onnekas kun saat asua Pariisissa. 🙂

Reply

Mun täytyy tulla kurkkaamaan 🙂 Mutta Saint Germain on kyllä niin tunnelmallinen ja sielä voi juurikin istua kahvilla tekemättä mitään tuntikauseja 😉 Niinkuin kaikkialla Pariisissa oikeastaan…

Reply

Mitä haluaisit tehdä valmistumisen jälkeen? Mielenkiintoista alaa opiskelet, Suomessa ei kyseistä alaa varmaankaan voi missään edes opiskella 🙂

Reply

Toivon, että voin työskennellä muodin alalla ja etenkin luksus sektorin puolella. Sitä kun opiskelen 🙂 Visual merchandising ja markkinointi kiinnostavat tällä hetkellä eniten…mutta niin kyllä monia muitakin, joten kilpailu alalla on todella kovaa..mutta niin varmasti nykään jokaisella alalla 🙂

Suomessa en usko, että kyseistä alaa pystyy opiskelemaan…ehkä kauppiksessa on jotain kursseja liittyen muotiin ja luksus sektoriin? En ole ihan varma 🙂 Suomessa kun ne markkinat on niin pienet verrattuna Keski-Eurooppaan ja etenkin Aasiaan!

Reply

Voiks lempipaikkoja olla liikaa? 🙂
Jardin du Palais Royal, rue de Passy ja lounas La Garessa, brunssi Mercyssä ja rue Vieille tu Temple, ruotsalainen karkkikauppa rue des Martyrsillä, ja jos olis vielä kesä niin Wanderlust ja sitä ennen pizzaa siellä joen varressa, jätskiä Île Saint-Louisilla… ja miten kaikkiin mun lempipaikkoihin liitty ruoka?

Reply

Hih, totta 🙂 Täällä kun niitä ihania paikkoja on enemmän kuin muutama..Ja kiitos vinkeistä, täytyy käydä tarkistamassa noita sun lempipaikkoja…kuullostaa sen verran hyviltä 😉 Tuli ihan makeanhimo kun luki tota sun listaa 🙂

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *