Huomenna mulla on aika Q-Hairiin ja pääsen Sedinin hoiviin! Mulla on toiveissa leikata pituudesta paljon pois ja saada hieman vaalennettua hiusten väriä. Jännittää, sillä mä en ole ikinä värjännyt tai edes raidoittanut mun hiuksia! Nyt ne on kuitenkin tummunut sen verran vauhdikkaasti, että haluisin niitä hieman raikastaa. Onneksi Sedin on niin huippu ja luotan hänen taitoihin 100%, joten sitä lopputulosta ei tarvitse stressata. Enemmänkin murehdin sitä, että osaanko itse kertoa tarpeeksi hyvin mitä haluan 🙂 Mulla on yöaikaa miettiä ja kaivaa kuvia 😉

Sedin leikkasi mulle polkan neljä vuotta sitten (just ennen mun muuttoa Etelä-Ranskaan) ja tykkäsin siitä lookista tosi paljon. Tällä kertaa en ehkä vedä ihan niin lyhyiksi, mutta kuitenkin paljon pois tästä nykyisestä pituudesta! Kummasta lookista te tykkäätte enemmän, lyhyistä vai pitkistä hiuksista?

I have a hairdressers appointment tomorrow and I want to shorten my hair and put some highlights to make it look more lively. Four years ago, I shortened my hair a lot and loved it so I’m gonna try something similar…. I’m also nervous about the highlights, because I’ve never colored my hair in any way, but the problem is that in the last year, my own color has started to get darker (sucks being a blonde). The good news is that my hairdresser is amazing so I have all faith in him 🙂 Which look do you prefer; the shorter hair or the longer?

Yhdet mun korkeimmista koroista on Jimmy Choon, mutta ne on kaikista mukavimmat jalassa. Korko on todella ohut ja korkea, eikä platoa ole ollenkaan. Silti ne ovat tukevat ja hyvät jalassa (okei, en ehkä lähtisi niillä kävelylenkille, mutta ymmärrätte mun pointin :)). Olenkin ihastellut merkin upeita bootseja heidän nettisivuillaan ja tässä mun lemppareita. Etenkin heidän Balfour -malli ihastuttaa mun silmää 🙂 Mikä on teidän suosikki?

The most comfortable pair of heels in my closet is a pair from Jimmy Choo. For this reason, I started looking for simple boots (that are hopefully as comfortable as my current pair) on their website and found some beauties…I especially love the Balfour boots. Which is your favourite pair?

 From left; Balfour, Cinder, Brock
From left; Brinkley, Magic, Mayor