Yhdet mun korkeimmista koroista on Jimmy Choon, mutta ne on kaikista mukavimmat jalassa. Korko on todella ohut ja korkea, eikä platoa ole ollenkaan. Silti ne ovat tukevat ja hyvät jalassa (okei, en ehkä lähtisi niillä kävelylenkille, mutta ymmärrätte mun pointin :)). Olenkin ihastellut merkin upeita bootseja heidän nettisivuillaan ja tässä mun lemppareita. Etenkin heidän Balfour -malli ihastuttaa mun silmää 🙂 Mikä on teidän suosikki?

The most comfortable pair of heels in my closet is a pair from Jimmy Choo. For this reason, I started looking for simple boots (that are hopefully as comfortable as my current pair) on their website and found some beauties…I especially love the Balfour boots. Which is your favourite pair?

 From left; Balfour, Cinder, Brock
From left; Brinkley, Magic, Mayor

You May Also Like

4 comments

Reply

Kateltiin just pari viikkoa takaperin äidin kanssa ihan mahtavia biker -henkisiä nikkureita, ne oli tosin mennyt loppuun eikä samaisia löytynyt edes MyTheresalta tai NAP:ilta, pitäisi ehkä käydä kurkkaamassa se Kämpin Collage jos sieltä nappaisi. Äidillä ei ole vissiin ollut Jimmyltä korkeita kenkiä lainkaan, joten nyt voin vinkata hänelle että ne on hyvät jalassa;)

xx

Reply

Joo, ainakin mun jalkaan ne on ihan super hyvät 🙂 Ja kun eilen puhuttiin siitä outletistä Pariisin ulkopuolella, niin sielähän on Jimmy Choon liike ja viimeks sielä oli vaikka mitä bikereitä ja nilkkureita! Eli jos sun äiti on menossa Pariisiin lähiaikoina niin suosittelen sielä vierailua 😉 Kuullaan kaunotar!

Reply

kaikki kelpaisivat mulle 🙂

Reply

Hih, no sama täällä 😉

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *