Kiitos kaikille teille ihanille sielä ruudun toisella puolella kun olette pysyneet blogini matkassa näinkin kauan 🙂 Voin rehellisesti sanoa, että blogin aloittaminen oli yksi parhaimpia päätöksiäni. Olen tätä kautta tutustunut mitä ihanimpiin ihmisiin ja luonut uusia upeita ystävyyssuhteita.

Haluankin nyt kiittää teitä seurastanne ja toivottaa kaikille oikein Hyvää Uutta Vuotta! Kiitoksena arvon kaikkien kommentin jättäneiden kesken yhden Lanvinin Eclat D’Arpege tuoksun 🙂 Olisi kiva jos kertoisitte jotain itsestänne, voitte jättää kysymyksen tai kertoa mitä haluisitte lukea täältä blogin puolelta! Tuoksun arvontaan voi osallistua 4.1.2013 klo.00.00 asti.

Toivon, että pääsen nauttimaan teidän kaikkien seurasta vielä ensi vuonna 🙂 Kiitos kuluneesta vuodesta!

EDIT: Unohdin mainita, että mailiosoite olisi hyvä ilmoittaa niin saan yhteyden voittajaan 🙂 

I want to wish you all a HAPPY NEW YEAR 🙂 I hope to see you here next year as well! To thank you for your company here in the blog, I’ll do a mini give-away where I’ll send one person Lanvin’s Eclat D’Arpege perfume. To participate, please leave a comment (I’d like to know more about you and what you’d like to read about in my blog) by midnight 4th of January 2013. Thank you again and have a great new year 🙂

You May Also Like

33 comments

Reply

Blogissasi ehdottomasti parasta ovat kuniit kuvat! 🙂
Muistaakseni luin joskus että olet ns.”linnafani” niinkuin minäkin ja olisi ihanaa jos tekisit jonkin moisen postauksen ranskassa sijaitsevista linnoista joissa pystyy yöpymään 🙂
Oikein hyvää vuotta 2013!

Reply

Täällä toinen muotia rakastava henkilö 🙂
Blogistasi saa ihania ideoita pukeutumiseen. Myös Pariisista otetut kuvat piristävät melkoisesti.

-Katja

Reply

Olen aika tuore lukija, mutta koukuttunut blogiisi täysin! Arvostan ajatustasi kompaktista ja toimivasta vaatekaapista – kaikkea ei tarvitse aina hamstrata ja vanhaa voi laittaa eteenpäin kun jotain uutta ihanaa saapuu korvaajaksi. Jos jotain pitäisi toivoa, niin toivon että blogisi pysyy yhtä inspiroivana kuin se on ollut tähänkin saakka. Ihanaa vuotta 2013!

Reply

Kiitos itsellesi kauniista ja kivasta blogista! 🙂 Tulevaisuudessa kiinnostaa tietenkin postaukset elämästä Pariisissa, mutta sen lisäksi myös elämästä muotimaailman kulisseissa, jos vain sellaisiin avautuu mahdollisuus.

Ihanaa ja onnellista uutta vuotta 2013! 🙂

Reply

Blogisi on loistava, täällä käydessään aina inspiroituu! Asusi ovat aina onnistuneita ja niistä saa vinkkejä. Lisäksi autoit minua Artynkin ostossa hurjasti..:)Ihanaa uutta vuotta! Jatka hyvää blogia!

Reply

Blogissa on parasta ehdottomasti asukuvat!!
Hyvää uutta vuotta!

Reply

Kiitos vaan itsellesi huippublogista:) Itsestäni sen verran, olen 20-vuotias Tallinnassa asusteleva opiskelija. Olen myös asunut Pariisissa yhden kesän ja siksipä tämä blogisi kiinnostaa upeiden asukuvien lisäksi!:) Mistä saatkaan inspiraation pukeutumiseesi? Blogistasi olisi kiva lukea enemmän Pariisivinkkejä ja muutenkin millaista siellä on asua, ihan niissä rajoissa kun mitä itse haluat siitä meille avata!:) Ihanaa Uutta Vuotta Sofia!

Reply

Oi ihanaa mikä arvonta! Nyt hemmottelet lukijoita oikein kunnolla 🙂

Kuten jo aiemmin sanoin, sulla on uskomattoman hienoja ja tyylikkäitä asuja. Trés chic! Haluaisin itsekin pukeutua samoin, mutta en oikein osaa.

Postaustoive: olisi ihanaa, jos voisit kirjoittaa Ranskassa matkailusta enemmän. Pariisi on henkinen kotini ja siellä oleskelusta onkin jo kokemusta, mutta olisi kiva kuulla esimerkiksi Pariisia ympäröivän alueen tai ihan muun Ranskan matkailumahdollisuuksista. Toisin sanoen, missä kannattaa käydä ja missä ei 🙂 Myös jokin postaus Pariisin hyvistä ja huonoista puolista olisi hauska.

Reply

Blogissasi parasta ovat Pariisi-fiilistelijää miellyttävät valokuvat ja asukuvat. 😉

millamainenblogi(at)gmail.com

Reply

Moikka,

Olen 18-vuotias lukiolainen, joka on muuttanut syksyllä poikaystävänsä kanssa yhteen ihanaan pieneen kotiin <3 Työskentelen vaatekaupassa opiskelujeni ohella, jotka päättyvät keväällä. Olen sosiaalinen, iloinen ja rakastan blogeja 🙂 hehe osallistun tähän myös siksi, koska mulla on vain yksi ainoa hajuvesi 😀 Isä ostaa aina saman Daisy hajuveden mulle lentokentältä, kun edellinen loppuu. Pidän kovasti siitä <3

Karoliina
love-dkny@luukku.com

Reply

Oon 30v toimittaja, elämää tasapainottaa hektisen uutismaailman rinnalla muodin, trendien ja niistä kertovien blogien lukeminen. Olen lukenut blogiasi tämän syksyn ja talven ja jäänyt lopullisesti koukkuun, parasta ovat laadukkaat kuvat ja sun tyylikäs maku <3 Eikä ainakaan haittaa, että myyt huuto.netissä aina välillä oikeita löytöjä 🙂

Oikein hyvää uuttavuotta 2013, mielenkiinnolla seuraan mihin mittoihin sun blogi vielä kasvaakaan, edellytykset kun siihen löytyy helposti!

Johanna

johanna.socialmediajunkie@gmail.com

Reply

Kiitos ihanasta blogista! Löysin tämän jo joskus viime keväänä ja silloin luin läpi kaikki vanhat postaukset, mutta harmikseni kadotin osoitteen. Onneksi ihanan MrsV:n blogista bongasin taas sinut! 🙂

Asupostauksesi ovat todella inspiroivia, joten toivoisin niitä tulevan entiseen tahtiin. Sekä tietysti ihanasta Pariisista on aina mukava lukea juttuja.

Onnellista tulevaa vuotta 2013! 🙂

HV
pinkyprincess_@hotmail.com

Reply

Pidän todella paljon tyylistäsi ja blogistasi! Olen kolmen lapsen työssäkäyvä äiti, jolle muoti ja “kaikki kaunis” on se pieni, mutta tärkeä ripaus luksusta arkeen ja se “ihan oma juttu” tässä miesvaltaisessa huushollissa 🙂

Reply

Aaw parempaa uutta vuotta tämmötteeltä 15-vuotiaalta punapäältä!!:)

suvi.lahdemaki@gmail.com

Reply

Ihana arvonta 🙂 Hmm… Mitäs minä nyt sanoisin ittestäni, taisin silloin ihan blogin alkuaikoina bongata tän fbstä ja tietenkin on aina kiva kun saa kurkata vanhojen koulukavereiden nykyiseen elämään 🙂 Ja sun tyyli nyt on aina ollut mielestäni tosi upea! Sisustusintoilijana tykkään eniten sun sisustukseen liittyvistä postauksista 🙂

linda.jussila@gmail.com

Reply

Moikka!
Olen seuraillut blogiasi jo pitkään. Itse olen sairaanhoitajana akuutti-puolella, ja on aina ihana kiireisen työpäivän jälkeen tulla kotiin, avata kone ja lukea muotiblogeja. Tavallaan päivän nollaus-hetki 🙂 ja aivan täysin eri aihepiiristä, kuin oma työni! Tykkään todella paljon tyylistäsi, niin klassinen mutta kuitenkin päivitetty tämän hetken trendeillä. Ja tietenkin, että kirjoitat sieltä muodin pääkaupungista 😉
Haluaisin ehkä lukea hius-juttuja, esim tuotteista mitä käytät. Kiinnostaisi myös tietää, mikä siellä Ranskassa on tällä hetkellä pukeutumisessa in? Mitä ranskattaret suosivat tällä hetkellä?
Ihanaa ja rakkauden täyteistä uutta vuotta.

T. Katriina, katriinak@hotmail.com

Reply

Olen 25-vuotias pääkaupunkiseutulainen, ahmin muotiblogeja inspiraatiomielessä 🙂 Itse en voisi koskaan omaa kirjoittaa, mutta luen noin 30 eri blogia ja olet yksi heistä!

paula.karlsson87@gmail.com

Reply

Olen 20-vuotias nuori nainen Helsingistä. Blogisi pariin pääsin ystäväni vinkkauksesta, hän nimittäin arveli tyylisi olevan kovasti mieleeni, ja oikeaan osuikin 😉 Inspiroidun kovasti tyylistäsi ja sitä on mielenkiintoista seurata. Oikein hyvää ja menestyksellistä uutta vuotta sinulle!

epsanen@gmail.com

Reply

Tykkään lukea sun blogia, koska sulla on tosi ihania asu! Sulla on aika paljon kalliita vaatteita, joten tää on kivaa tälläistä luksun haaveilua arjen keskelle:) Ja itse olen 19-vuotias välivuotta pitävä tyttö, joten aika saman ikäsiäkin ollaan, joten siksi myös blogiasi on kiva lukea!

essi.partanen@meili.fi

Reply

Alun perin varmaan eksyin blogiasi lukemaan, kun asuit Monacossa ja itse olin siitä kiinnostunut 🙂 Sinulla on todella kauniita luksustuotteita, ja niistä on täällä kiva käydä haaveilemassa!

riesapelle@hotmail.com

Reply

Musta olisi kiva lukea sun opiskeluihin liittyviä juttuja:-) En tosin tiedä,että oletko niistä jo kirjoittanut, kun löysin blogisi vasta tänään ja en ole kauheasti ehtiny arkistoa selata:)

kinja.pakarinen@gmail.com

Reply

Salut, olen juuri valmistunut maisteriksi ja asunut aiemmin Etelä-Ranskassa ja Pariisissa. Tavoitteena olisi nyt valmistumisen jälkeen lähteä takaisin Ranskaan. Siihen saakka pääsen käymään sinun välitykselläsi rakastamassani kaupungissa ja toisessa kotimaassani. Lisäksi saan iloa ja inspiraatiota kauniista asuistasi ja asusteistasi. Oikein hyvää uutta vuotta! T. Maaria (etulenhe(at)mappi.helsinki.fi)

Reply

Blogisi kuvat on ihan parasta!

suszu_91@hotmail.com

Reply

Kuvat Pariisista ovat aina tervetulleita!=)Inspiroivaa vuotta 2013 sinulle!
arjeniloja@luukku.com

Reply

Pidän siitä miten yhdistät vaatteita. Kuvat Ranskasta ovat parhaita!:)

marsaliinii@hotmail.com

Reply

Pidän vaatetyylistäsi ja etsin blogista inspiraatiota omaan pukeutumiseen. Pidän matkustelusta, joten myös matkailuun liittävät postaukset kiinnostavat.

marjukka.asiainen@netti.fi

Reply

Hello, I’m 17 years old and I started my own blog very recently. I noticed your blog about a week ago, and so far I’ve been checking it to read your new posts! I moved to England 3 years ago, so it’s really inspiring to read your posts from France (yes, I read through most of your blog posts!haha) and know that I’m not the only one discovering new culture and absorbing many new ways of wearing clothes. I absolutely love your sense of fashion because it’s so simple but also very classical at the same time, so it would be nice if you would share more tips on how to combine clothing pieces together as well as you do! However, I think you should just keep doing what you’re doing now because I always enjoy your posts very much.

Happy New Year!

Best wishes,
Sandra XOXO

Reply

Sulla on mielettömän ihana, kaunis ja klassinen tyyli, kuvat on myös varsinaisia helmiä. Blogista ois joskus kiva seurata sun laukku- ja asustekokoelmien esittelyä 🙂 itelläni on mieletön mania kauniisiin kenkiin ja laukkuihin ja kaapit pursuukin sitten ihan huolella niistä 😀 ja tili huutaa hoosiannaa kun on vaan pakko saada ostettua himotuksia.

Keep up the good work 😉

anni88silvennoinen@hotmail.com

Reply

Tuo tuoksu on kyllä tosi ihana, olen siis mieluusti mukana arvonnassa. Tykkään tyylistäsi, sopivasti klassisia aineksia pienellä twistillä…
teijapistelentoatelisanetpistefi

Reply

Seurailen blogia, mielenkiintoisia postauksia kirjoitat sieltä Euroopan sydämestä. Oikein Hyvää Alkanutta Vuotta! Ja lisää mielenkiintoisia kuvia.
kaimaen1(at)luukku.com

Reply

Olen seuraillut tätä blogia aika pitkään, jo silloin kun asuit Monacossa. Sun kaikki asut on aina yhtä inspiroivia ja Ranskan kuvat piristävät kivasti kun joutuu itse vielä oleskelemaan täällä pimeässä Suomessa 😀 Ehkä ensi syksynä asun itsekin Pariisissa, jos vain opiskelupaikka sieltä avautuu…

rosa.hamalainen@luukku.com

Reply

Blogisi on minulle aika uusi tuttavuus, mutta sitäkin suuremmalla mielenkiinnolla olen lukenut postauksiasi. Huikea arvonta, olen ehdottomasti mukana.
flight(at)luukku.com

Reply

Minäkin olen uusi lukija, vasta jokin aika sitten löysin tänne. Mikä nyt jo lyhyen tutustumisen perusteella blogissasi minua erityisesti miellyttää, on jonkinlainen (miten sen nyt hyvin kuvailisi) “helppouden asenne elämää kohtaan”. Tarkoitan tämän ehdottoman kokonaan positiivisesti. Ehkä oikeampi sana voisi olla rentous.
ahlfors(at)suomi24.fi

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *